Elephone PX Pro bemutató – új keret nélküli mobil érkezett pop-up kamerával

0

Az Elephone PX Pro egy prémium külalakkal, pop-up előlapi kamerával, korrekt kétkamerás képrögzítő rendszerrel, keret nélküli kijelzővel, valamint naprakész szoftverrel ellátott kínai okostelefon, ami többet ajánl kevesebbért. Aki szeretne egy csinos mobilt tisztességes fotózási képességekkel, annak mindenképpen érdemes vele megismerkednie.

Az Elephone PX Pro most mindössze 149,99 dolláros áron rendelhető elő a Banggood online boltjából, ami magyar pénzre átszámítva cirka 47.700 forinttal egyenértékű. Mindenképpen a vámmentes EU Priority Line szállítással érdemes kérni, ami durván 2 ezer Ft. Ha szeretnél többet tudni, vagy rendelni, akkor kattints erre a linkre! (A kiszállítás később várható, még csak előrendelést vesznek fel.)

Külső és kijelző

A telefonok ismertetését mindig a külsővel és a kijelzővel kezdjük, az Elephone PX Pro pedig ebben a kettőben mondható a legerősebbnek.

A telefon fém és műanyag kettőséből fogant, meglehetősen jól néz ki, persze ez ízlés kérdése, de az mindenképpen látszik, hogy nem egy gagyi készülékkel van dolgunk.

Az Elephone mobilja 78,9 x 157,9 x 9,5 mm-es dimenziókkal rendelkezik, ami pedig a tömegét illeti, egy 208 grammos masináról van szó, szóval nem sajnálták az anyagot a gyártó munkatársai. A megjelenítő nem csupán kellően méretes a maga 6,53 colos képátlójával, de a felbontás is rendben van, hiszen ekkora méreten a Full HD+ nagyon jól mutat, a 395 ppi-s pixelsűrűségre abszolút nem lehet panasz.

Ez egyébként egy IPS panel, tehát a telt színek és a kiváló betekintési szögek mondhatni alapvetőek. A keretek alig látszanak, ez pedig elsősorban azért lehetséges, mert sehol nincs előlapi kamera, az a telefon testébe került, és csak akkor jön elő, amikor szükség van rá, egy pop-up mechanizmus révén.

Hardver és funkciók

Az Elephone PX Pro már a komolyabb igényeket is képes kielégíteni hardveres téren, köszönhetően a belsejében levő MediaTek Helio P70 lapkakészletnek. A nyolcmagos processzort 4 GB RAM, valamint 128 GB háttértár segíti, utóbbi egyébként bővíthető.

Az Elephone PX Pro képes két hálózati kártya egyidejű befogadására, és mivel rendelkezik különálló memóriakártya foglalattal, nem kell semmilyen kompromisszumot kötni.

Az LTE modem ismeri a B20 hálózatokat, szóval a vidéki felhasználóknak sem lehet majd panasza a gyors mobilinternet hiánya miatt.

Biometrikus azonosításra ott lesz a hátoldali ujjlenyomat-olvasó, de nem csak ez érdemel említést, hanem az NFC chip, a kétcsatornás Wi-Fi modem, a Bluetooth 4.0 modul, valamint a GLONASS műholdakkal is kommunikáló navigációs rendszer. Sajnos nincs fülhallgató kimenet, viszont az FM rádióról nem kell lemondani, szerencsére.

Kamerák

Az Elephone PX Pro hátoldalán egy nagyon korrekt kamerarendszer található, amelynek éke egy 48 megapixeles elsődleges szenzor. Emellett találunk itt még egy 5 megapixeles mélységérzékelőt is, aminek a portréképek készítésekor látjuk majd jó hasznát.

A mobil előlapján ugye nincs semmilyen képrögzítő egység, a készülék felső részéből pedig egy 16 megapixeles modul emelkedik ki, amennyiben szükségesnek találjuk.

Akkumulátor

Az Elephone PX Pro belsejében egy 3300 mAh kapacitású lítium-polimer akkumulátor található, nem csak vezetékkel, hanem vezeték nélkül is tölthető.

Szoftver

Az Elephone PX Pro Android 10 operációs rendszert futtat, mégpedig egy olyan verziót, ami teljesen stock, vagyis egy gyári, letisztult szoftvert kapunk a Google ökoszisztémájával. Magyar nyelv pedig természetesen van benne.

Az Elephone PX Pro most 149,99 dolláros áron rendelhető elő a Banggood webáruházából, ami a vámmentes EU Priority Line szállítással olyan 49.700 Ft környékén van. További információk és megrendelés ezen a linken!

 

Fontos tudnivalók: Kis összegű rendelés esetén garantáltan nincs vámolás (35 euró vagy ~40 dollár alatt), drágább termék esetében pedig vásárolj EU raktárról vagy válassz valamilyen vámmentes szállítást (pl. Priority Line/EU Priority Line). A kupont (ha van) a rendelés során tudod beírni, csak utána csökken le a termék ára. Fizetni mindenképpen PayPallel ajánlott külföldi oldalakon, mert ez védi a vásárlót, vagyis Téged.

További hasznos linkek:

Forrás: Banggood

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid