Elindult Magyarországon az HBO Max

0

A korábbi várakozásoknak megfelelően a mai naptól elérhető Magyarországon az HBO Max, ami a korábbi HBO GO-t teljesen leváltja. Az új szolgáltatás kétszer annyi tartalmat kínál, és akik időben előfizetnek, azok olcsóbb havidíj mellett kapják meg.

Március 8-án Magyarországon is elindult az HBO Max, az alkalmazás már letölthető számos nagy platformra, többek között okos tévékre, játékkonzolokra és mobil eszközökre.

Az HBO GO eddigi alap havidíja 1890 Ft volt, az HBO Max pedig 2390 Ft-ba kerül majd, de többféle kedvezményes lehetőség is van.

  • Akik közvetlen, aktív HBO GO előfizetéssel rendelkeznek, azok automatikusan átkerülnek az HBO Max-hoz, és korlátlan ideig 33%-kal csökkentett havidíjon vehetik igénybe a szolgáltatást, ami jelenleg 1590 Ft-ot jelent. (Az HBO GO fiók automatikusan átalakul HBO Max fiókká, csak be kell jelentkezni a már meglévő jelszavaddal. Ha más szolgáltatón keresztül volt előfizetésed, akkor náluk kell érdeklődni a váltásról.)
  • Az új felhasználók, akik március 31-ig előfizetnek, azok szintén 33%-os kedvezményt kapnak, így nekik is csak 1590 Ft-ot kell fizetniük havonta. A kedvezmény a lemondásig él, és a mindenkori havidíjat veszik alapul, ugyanúgy, mint az előző esetben.
  • Ha valaki esetleg lemaradna a 33%-os akcióról, lesz egy másik kedvezményes lehetőség is, az éves előfizetés. Ez 18.990 Ft-ba kerül, vagyis durván 8 havi díjba, így egy hónap hasonló áron jön ki, mint a fent említett csökkentett ár.

Egy HBO Max előfizetéshez 5 profilt lehet létrehozni, és egyszerre 3 eszközön mehet párhuzamosan a streamelés. A tartalmak letöltésére is van lehetőség, így offline is lehet nézni a kívánt filmeket, sorozatokat.

Ha pedig már tartalom, érdemes megemlíteni, hogy az HBO Max egyesíti a Warner Bros., az HBO, a DC, a Cartoon Network, valamint a Max Originals kínálatát, és ez még nem is a teljes lista. A Warner Bros. mozifilmjei ráadásul 45 nappal a hazai premier után elérhetővé válnak.

Forrás: HBO Max

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid