Elképesztően drágák lehetnek a Samsung Galaxy Note 20 mobilok

0

Megérkeztek az első információk az új Samsung csúcsmobilok árazásával kapcsolatban, és amennyiben igazak a hírek, jelentős drágulás várható a Note 10 és az S20 szériához képest is.

Egy ismert görög weboldal megbízható forrásra hivatkozva megszellőztette az új Samsung mobilok árait. Az információ egyelőre nem hivatalos, de ha minden igaz, akkor Görögországban az alap Galaxy Note 20 nagyjából 1250 euróba (~441 ezer Ft) kerülhet majd. Összehasonlításképpen a Note 10 ugyanitt 1000 euró volt. Egyes európai országokban kicsit mérsékeltebb lehet az ár az alacsonyabb adók miatt, 1200 euró körül, de Magyarország sajnos a drágább régiók között szokott lenni.

A sima Note 20 egyébként több szempontból is egy “butított” mobil lehet, az igazán nagy dobás valószínűleg a Galaxy Note 20 Ultra (vagy Plus) lesz, amiről nemrég egy valódinak tűnő sajtókép is kiszivárgott. Ez állítólag 1500 euróba kerül majd Görögországban, ami átszámolva 529 ezer Ft.

A Galaxy Fold 2 szintén drágább lesz az elődjénél a jelentés szerint, 2200 eurót kérhetnek majd érte, ami nem kevesebb, mint 776 ezer Ft.

Az új mobilok augusztus 5-én mutatkoznak be, és a Note 20 modelleket már elő is lehet majd rendelni ettől a naptól. Ténylegesen pedig augusztus 27-től vásárolhatjuk majd meg az újdonságokat a görög weboldal szerint.

Fontos kiemelni, hogy ezek még nem a hivatalos árak, az sem kizárható, hogy a forrás tévedett, érdemes megvárni a bejelentést.

Forrás, via PhoneArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid