Elkezdték bevezetni a Google Térkép legújabb funkcióját, amit imádni fognak az autósok

0

Korábban már írtunk arról, hogy a Google Térkép megkapja az autósok álomfunkcióját, ami miatt a Waze is annyira népszerű, és most úgy tűnik, hogy a keresőóriás el is kezdte bevezetni ezt!

A Waze (ami egyébként szintén a Google tulajdonában áll) egyik leghasznosabb funkciója, hogy figyelmeztet a sebességmérésre és a különféle torlódásokra, sok felhasználó főként emiatt használja az appot. Januárban írtunk róla, hogy a Google Térkép is megkaphatja ugyanezt a funkciót, mostanában pedig többen is arról számoltak be, hogy megjelent náluk az újítás.

Természetesen az alkalmazás akkor tudja mutatni a baleseteket és a traffipaxokat, ha a felhasználók bejelentik ezeket, akárcsak a Waze esetében, így ennek a lehetősége is bekerült a Google Térképbe.

Ha nálad még nem jelent meg ez az opció, ne aggódj, egyelőre mi sem látjuk. Minden bizonnyal még csak néhány régióban aktiválták, így érdemes türelemmel várni. Hivatalos bejelentés egyelőre nem történt, de reméljük hamarosan mindenki számára elérhetővé teszik ezt a remek funkciót.

Via GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Szakos Péter

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid