Elméletileg vége a nagy leállásnak a Vodafone-nál, de még sok a panasz

0

A múlt héten egy nagy leállás volt a Vodafone-nál, össze kellett ugyanis hangolni a rendszereket a UPC-vel az integráció miatt, és ez egy elég bonyolult folyamat. A hírek szerint sikeresen lezárultak a munkálatok, egyes felhasználóknál azonban még nem érthető el minden szolgáltatás.

Gyakorlatilag megállt az élet a Vodafone-nál július 11. és 16. között, nem volt elérhető az ügyfélszolgálat és számos szolgáltatás is leállt. A cég szerint minden a tervek szerint haladt, és mostanra a megszokott módon használhatnak mindent a felhasználók.

Ez volt a Vodafone-UPC integráció utolsó nagy lépése, így remélhetőleg már nem lesz szükség hasonló szünetre, és zavartalanul fognak működni a szolgáltatások.

A Facebook-kommentek alapján azért ma még nem ment minden zökkenőmentesen, rengeteg felhasználó nem tudott belépni a mobilos appba és a webes felületre sem. A beszámolók szerint különféle hibaüzenetek jelennek meg, például: “Váratlan hiba történt”, “Karbantartás”, “Invalid Request” vagy “Szerveroldali hiba”. Másoknak az ügyfélszolgálat elérésével is gondja akadt a mai napon.

Reméljük, hogy rövid időn belül sikerül elhárítani a felmerülő hibákat, és ténylegesen is helyreállnak a Vodafone szolgáltatásai.

NapiDroid.hu

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid