Előzetes videón a Gear S2, a Samsung új, kerek okosórája

0

A Samsung nemrég hivatalosan is bemutatta a Note 5-öt és az S6 edge+-t, és az eseményen egy új okosóra, a Gear S2 is említésre került, amit majd csak szeptember elején lepleznek le.

A Gear S2-ről van már néhány fotónk és egy előzetes videónk, ráadásul a főbb funkciókat is lehet sejteni. Kezdjük talán azzal, hogy ez lesz a Samsung első kerek okosórája, és minden bizonnyal a legszebb is.

samsung-gear-s2-1

A specifikációk közül annyit tudni, hogy a Super AMOLED kijelzőt egy négymagos processzor hajtja majd 768 MB RAM és 4 GB belső tárhely társaságában. Kapunk még Bluetooth-t és Wifi-t, illetve állítólag lesz SIM kártyás modell is.

A Samsung Gear S2-n a gyártó saját Tizen rendszerének egy okosórákra szánt változata fut majd, és az alábbi videón elég jól kivehető, hogy milyen funkciókra és appokra számíthatunk. Lesz egy rakat óradizájn, és olyan alkalmazások lesznek gyárilag telepítve, mint például az üzenetküldő, a híváskezelő, az S Health, az S Voice, a névjegyzék vagy az időjárás.

https://www.youtube.com/watch?v=nwn8qMaNoJk

Az új okosóra hivatalos bemutatója szeptember 3-án, a berlini IFA kiállításon lesz. A megjelenés ideje és az ár még nem ismert, de az biztosra vehető, hogy nem lesz egy olcsó kütyü a Gear S2.

SamMobile

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Szakos Péter

Informatikus, online marketinges, újságíró, blogger és a Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid