Első valódi Samsung Galaxy S5 Mini fotók!

0

Friss részletekre derült fény a Galaxy S5 mini változatáról, ráadásul néhány fotó is napvilágra kerül. A készüléket hivatalosan még nem jelentették be, de azért már tudunk pár dolgot róla.

GalaxyS5Mini

Amennyiben a képeken tényleg az S5 mini van, akkor megállapíthatjuk, hogy nagyon hasonlít az eredeti változatra. Megegyeznek az arányok, a forma és az egyéb dizájnelemek is. A hátlap ugyanúgy pontozott felületű, és a kamera alatt felbukkan a már ismerős pulzusmérő is. Ráadásul minden bizonnyal az ujjlenyomat olvasó is megmarad, mivel a Home gomb fölött a kijelzőn láthatjuk a jelét.

GalaxyS5Mini-1

A hátlap alatt egy gumi tömítést láthatunk, ami arra utal, hogy az új S5 mini is vízálló lehet majd, hasonlóan a nagyobb testvéréhez.

GalaxyS5Mini-2

A korábbi pletykák szerint egy 4.5 colos 720p-s Super AMOLED kijelzőt kapunk, 8 megapixeles kamerával és IP67-es tanúsítvánnyal. A hardver tekintetében eddig a Snapdragon 400-as processzor volt a legvalószínűbb, de a forrás (akitől a képek is származnak) szerint a még be sem jelentett négymagos 1.4GHz-es Exynos 3470 chip hajthatja a készüléket, amiben a Mali-400MP4-es GPU teljesít szolgálatot, ráadásul 1.5GB RAM is jöhet majd hozzá.

Sammobile

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid