Érdekes hírek a Galaxy Note 8-ról

4

A Galaxy S8 hamarosan hazánkban is megjelenik, és már el is kezdtek szivárogni az első hírek a következő Samsung csúcsmodellről, azaz a Galaxy Note 8-ról.

Egy friss jelentés szerint a Galaxy Note 8-ban duál hátlapi kamera lesz. Ezt eddig is sejtettük, ám most kicsit több részletet kaptunk. Az egyik szenzor 12 megapixeles lesz, széles látószögű lencsével érkezik, és megkapja a már megszokott Dual Pixel autofókuszt. A másik szenzor pedig 13 megapixeles felbontásban készíti majd a képeket, és 3x-os optikai zoomra lesz képes a telefotó lencsének köszönhetően. További jó hír, hogy állítólag mindkét kamera optikai képstabilizátort kap. Egyébként már a Galaxy S8-ba is duál kamerát tervezett eredetileg a Samsung, de végül elvetették az ötletet. Itt egy elkaszált S8 prototípus:

A hírek szerint a kijelző kicsit nagyobb lesz, mint az S8+ esetében, egész pontosan 6.4 colos képátlót kapunk, viszont marad a QHD+ felbontás, azaz a Samsung jó eséllyel még idén sem tér át a 4K-ra. Ez leginkább a VR miatt lehetne fontos, de más hasznát nem igazán látnánk. Processzorból pedig maradhat az Exynos 8895 és a Snapdragon 835, ezek az év második felében is bőven megállják majd a helyüket.

forrás: 9to5Google

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Szakos Péter

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid