Érintésmentes lázmérők és véroxigénszint mérők akcióban a Tomtop oldalán

0

Manapság már egész olcsón hozzá lehet jutni korrekt értintésmentes lázmérőkhöz, és ha valakinek nincs még ilyenje otthon, akkor ajánlott is beszerezni egyet. A Tomtop oldalán most két típust is leakcióztak, ráadásul véroxigénszint mérő is jár hozzájuk ajándékba.

Érintésmentes lázmérő + véroxigénszint mérő csomagok

Két verziót is mutatunk, az egyik csomag 15,99 dollárba kerül ingyenes szállítással. Ez két darab AAA ceruzaelemmel működik, és 3-5 centiméterre kell tartani a homloktól a testhőmérséklet mérésekor. A pontos eredményt 1 másodpercen belül megkapjuk, és a kijelző zölden, sárgán vagy pirosan világít attól függően, hogy van-e lázunk, vagy nincs.

Az ujjvégre csíptethető véroxigénszint mérő ajándékba jár hozzá, így összesen 15,99 dollárt, vagyis olyan 4.900 Ft-ot kell kifizetni, a kis összeg miatt pedig garantáltan nem fogják vámolni a csomagot. További részletek és rendelés ezen a linken.

 

A másik verzió valamivel olcsóbb, és kisebb is a lázmérő, de ez is hasonló tudással bír. Két darab AAA ceruzaelemre lesz szükségünk ezúttal is a működtetéshez, és villámgyorsan, 1 másodperc alatt megkapjuk a pontos eredményt. A piros/sárga/zöld színű visszajelzés is megvan ebben a típusban is.

Ehhez is jár véroxigénszint mérő, és a kettő összesen 12,99 dollárba kerül ingyenes szállítással, így olyan 4.000 Ft lesz a végösszeg, és ez is vámmentesen érkezik. További részletek és rendelés ezen a linken.

Ezeket is nézd meg:

Megjegyzés: külföldi oldalakon PayPallel érdemes fizetni, ez extra védelmet nyújt!

Forrás: Tomtop

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid