Érkezik a Leagoo újabb “keret nélküli” telefonja, nem sokkal az Apple bemutatója után

0

Az új trendből a Leagoo sem szeretne kimaradni így ők is előállnak egy ilyen készülékkel, nem sokkal az Apple bemutatója után, és rögtön érkezett is néhány infó róla.

A Leagoo nagyon belehúzott, hiszen mind termékek terén, mind a terjeszkedést illetően nagyon igyekszik a feltörekvő gyártó. Elég csak a nemrég megjelent készülékeiket megnézni, vagy arra gondolni, hogy a Tottenham Hotspur hivatalos partnerei lettek, és világszerte promótálják a készülékeiket.

Most éppen a szeptember 12-14 között megrendezendő MWCA rendezvényen képviseltetik magukat San Franciscóban, ezzel is próbálnak betörni az amerikai piacra is.

A Facebook oldalukon már meg is jelent néhány információ a legújabb “keret nélküli” telefonjukról, amely 6 colos kijelző fog kapni, Full HD+ felbontással, és 18:9-es képaránnyal. Emellett 2.6 Ghz-en futó 8 magos processzort kap a csúcsmodell, amit 6 GB memóriával, és 64 GB tárhellyel látnak el, és a Samsung által gyártott duál kamerás megoldást fog használni.

#LEAGOO All-Screen Era Has Finally Arrived!– 85% Screen-to-Body Ratio — #6GB+ 64GB, 6.0 inch, Rear #Dual Camera, 2.6GHz Octa-Core Prepare for surprise on our booth of #MWCA 2017!

Közzétette: Leagoo Official – 2017. szeptember 12.

Nagy önbizalomra vall, hogy az Apple Event-tel szinte egy időpontban promózzák az új telefont. Mindenesetre állítólag rengetegen kíváncsiak az új mobilra, és az előlap 85%-át kitöltő kijelző valóban nagyon biztatóan hangzik.

Forrás: Leagoo

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid