Érkezik az Oppo F1 Plus FC Barcelona kiadása

0

Köztudott, hogy az Oppo az FC Barcelona focicsapat egyik legnagyobb szponzora, ezért már korábban is jelentkeztek “barcásított” készülékkel. Az R7 Plus után most az F1 Plust öltözteti katalán köntösbe a gyártó.

Az F1 Plus egy egész pofás kis átdolgozást kap az Oppótól, nem csak egy egyszerű átfestésről van szó. A készülék egy 18 karátos Barcelona logóval van ellátva, ezenkívül egy, a játékosok által dedikált tokot is kapunk. Az aláírók között megtaláljuk Messit, Iniestát, Suarezt, Neymart és Rakitict is.

oppo f1 plus barcelona

A készülék belülről viszont nem változik. A meghajtásáról a 8 magos MediaTek Helio P10 gondoskodik 4 GB RAM társaságában. Azaz nem a legerősebb csúcsmobil a piacon az F1 Plus, azonban a távol-keleti célközönségének nem is ez a legfontosabb. Az ottani vásárlók sokkal jobban örülnek egy jó szelfikamerának, ami ebben a mobilban még a hátlapinál is komolyabb szenzort kapott. Az f/2.0-s apertúrával szerelt 16 MP-es előlapi egység könnyen megveri képminőségben a hátlapi f/2.2-es 13 MP-es darabot. Szoftveres téren pedig a gyártó saját, ColorOS nevű megoldását kapjuk. Ez egy elég megosztó Android skin, valaki imádja a funkciógazdagságát és színes mivoltát, valaki pedig ki nem állhatja a lassú frissítések és csicsás dizájnja miatt.

Oppo-F1-Plus-FC-Barcelona-Edition

Arról egyelőre még nincs információnk, hogy mennyibe fog kerülni a hivatalosan Oppo F1 Plus FC Barcelona Edition névre keresztelt mobil. A gyártó viszont jelezte, hogy csak bizonyos országokban lesz elérhető a készülék, ezért az itthoni Barca fanoknak nagy valószínűséggel külföldről kell majd berendelniük a mobilt, ha szeretnének egyet.

AndroidAuthority

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu egyik legújabb és legfiatalabb szerkesztője.

NapiDroid