Érkezik a strapabíró Galaxy Tab Active 5 táblagép

0

Nemrégiben szivárgott ki a Galaxy Xcover 7, ami a Samsung legújabb strapabíró mobilja lesz, most pedig kiderült, hogy érkezik egy hasonlóan ellenálló tablet is, a Galaxy Tab Active 5.

A Samsung Galaxy Tab Active 5 többféle tanúsítványi oldalon is feltűnt, vagyis már közel lehet a hivatalos bemutató. A tablet elérhető lesz csak WiFi-s és WiFi + 5G változatban, mindkettő vízálló, porálló és ütésálló kialakítást kaphat.

A tablet középkategóriás hardvert kap, az Exynos 1380 dolgozik majd benne, ez található meg a Galaxy S9 FE-ben és a Galaxy A54-ben is. Ehhez jön minimum 6 GB RAM, 128 GB tárhely, illetve egy friss, Android 14-es rendszer.

Az újdonság bővíthető lesz microSD kártyával, jár majd hozzá S Pen, viszont csak 15 W-tal tudjuk majd tölteni USB-C porton keresztül. Természetesen lesz egy IP68-as minősítás, illetve MIL-STD-810G katonai tanúsítvány.

A Galaxy Tab Active 5 árával kapcsolatban egyelőre nem érkezett infó, annyit tudunk, hogy a gyengébb hardverrel szerelt, és szintén hamarosan érkező Galaxy Xcover 7 400 euró (~150 ezer Ft) alatti összegbe kerülhet. A tablet viszont ennél minden bizonnyal drágább lesz.

Via

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid