Ennyibe kerül majd a Samsung Galaxy S7 edge Batmanes kiadása

0

Korábban már beszámoltunk a Galaxy S7 edge Injustice Editionről, amikor a Samsung hivatalosan is bemutatta a készüléket, most azonban kiderült a Batman-mobil – vagy inkább batmobil – pontos ára.

A Galaxy S7 edge Injustice Edition nem lesz világszerte kapható (hazánkban biztosan nem), de azért több országban is megjelenik, nem úgy mint a tavalyi Vasemberes próbálkozás, ami csak Dél-Koreában volt elérhető. Néhány régióban már nyilvánosságra is hozták a pontos árat, Oroszországban például 1250 dollárnak megfelelő rubelbe kerül majd a különleges modell, Indonéziában viszont valamivel olcsóbb lesz, itt kb. 1140 dollárnyi összeget fognak kérni érte. Ezek átszámolva 344 ezer és 313 ezer forintra jönnek ki, azaz nem lesz nagyságrendekkel drágább a Batmanes kiadás, mint a sima S7 edge.

galaxy-s7-edge-injustice-edition-02

A készülék egyrészt exkluzív külsőt kínál, az alapvetően fekete mobilt arany Batman logóval és egyéb arany színű részekkel díszítették. Különleges tok és egy Gear VR is van a dobozban, ráadásul sok egyedi, máshol nem elérhető tartalmat kapunk hozzá.

https://www.youtube.com/watch?v=eW_0aYguJ_E

via PhoneArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid