EU raktáras TV Box és más kütyü akciók a Geekbuying oldalán

0

A kínai újév miatt most hosszabb ideig szünetre vonulnak a kínai webshopok, ám szerencsére az EU raktárakat ez nem érinti. Ezekből rendelve néhány nap alatt hozzájuthatunk a termékekhez, ezért most ilyen ajánlatokra koncentráltunk.

A Geegbuying több EU-s országban is rendelkezik raktárral, és az innen való rendelés mellett nem csak a gyorsaság szól, hanem hogy semmilyen pluszköltséggel nem kell számolni. Itt természetesen raktáranként eltér a kínálat és gyakran másféle kuponok kellenek, ám szerencsére ezeket az adott oldal tetején megtalálhatjátok.

A tavaszi vásár keretein belül a spanyol, lengyel, olasz és németországi raktárakból válogathatunk, ezek pedig főleg TV okosítókkal és mini PC-vel lettek feltöltve. Persze azért ezeken kívül is akad választék, mint pl. a BT hangfalak, a fülhallgatók és mindenféle gamer tartozék. Részletek ezen a linken.

A második promóban is hasonló a kínálat, ám ebben már inkább a frissen megjelent termékekre koncentrálnak. Itt már találhatunk PC perifériákat (SSD, tápegység) és okosórákat is. A teljes kínálatot itt találjátok.

Néhány kupont is kaptunk:

  • GKBFEB1 kuponkódot beírva 2$ kedvezmény 30$-os vásárlás felett
  • A GKBFEB2 kuponkódot beírva 5$ kedvezmény 100$-os vásárlás felett
  • GKB201901 kuponkódot beírva 16$ kedvezmény 300$-os vásárlás felett
  • A GKB201902 kuponkódot beírva 26$ kedvezmény 500$-os vásárlás felett
  • Az EZASAXKX kupont beírva 5% kedvezményt kaphattok a Computer & Networking, a Consumer Electronics és a TV Box kategóriában található termékekből

A fenti kuponok február 1. és február 15. között használhatóak fel. Ezeken kívül szinte az összes raktár oldal tetején találhattok majd az adott raktárhoz kapcsolódó kuponokat, és érdemes megnézni, hogy az adott terméknél melyik felhasználásával spórolhattok a legtöbbet.

Néhány ajánlott termék:

Forrás: Geekbuying

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid