Évközi leárazások a Banggood weboldalán

0

Újabb akciós napokat tart a Banggood, ahol a leárazások mellett a hűséget is jutalmazzák, és attól függően, hogy mióta vagytok regisztrálva, extra kuponokkal gazdagodhattok.

Kifizetődik, ha már régebb óta regisztrálva vagytok a Banggood oldalán, mivel ez növeli a kuponok mértékét. Akik legalább 3 hónapja, de maximum 2 éve tagok, azok 5 dolláros kedvezményt kaphatnak. A 2 és 3 év közötti regisztrációval rendelkezők 5 és 10 dolláros kedvezményre is jogosultak, akik pedig régebben regeltek mint 3 év, az előző kettőn felül egy 20 dolláros kuponnal is gazdagodhatnak.

Van néhány új termék is akcióban, melyek mostanában jelentek meg, és akad pár érdekes ajánlat köztük:

  • Huawei Honor 10 – 115.604 Ft
  • Xiaomi Mijia kerti szúnyogriasztó – 4.677 Ft
  • Xiaomi Mi Band 3 – 13.760 Ft

Akad néhány olcsó termék is, amelyek kifejezetten jól jöhetnek a nyárra:

  • Eachine E58 drón – 10.182 Ft
  • iMars SQ11 minikamera – 3.165 Ft
  • Newwear Q8 okosóra – 7.980 Ft

Ezen kívül is rengeteg termék akciós, és több promóciót is tartanak, illetve van ami csak később indul majd be, így érdemes időnként visszanézni. Külön akciók vannak a frissen regisztráltaknak, ruhákra akár 50% kedvezmény is jár, de akad heti ajánlat, és a közelgő VB-vel kapcsolatos játékot is kapunk.

Amennyiben még nem telepítettétek fel a Banggood alkalmazását, akkor érdemes kipróbálnotok, mert első vásárlás alkalmával 10% extra kedvezményt kaphattok ezen keresztül. Az összes akciót az alábbi linken találod:

Forrás: Banggood

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid