Exkluzív: Android 6.0-t kapott a Galaxy Note 4

20

Úgy néz ki, hogy a Samsung máris megindította a Galaxy Note 4 Android 6.0-s frissítését, ami azért elég meglepő. Nézzük a részleteket!

Egyik szerkesztőnk, Ardai Áron jelezte, hogy nemrég frissült a független Galaxy Note 4 (SM-N910F) készüléke, mégpedig Android 6.0-ra, amire egyáltalán nem számítottunk, hiszen még a Note 5 és az S6 modellek sem kapták meg az új rendszert, és tavaly pont a Note 4 frissítése késett elég sokat. A pontos okokat tehát nem tudni, azt viszont megmutatjuk, hogy milyen lett a tavalyi csúcskészülék új szoftvere.

Note-4-Android-6-0-NapiDroid

Jól látható módon átszabásra kerültek az ikonok, ami egyébként megfelel a korábbi várakozásoknak. Az értesítési sáv és a gyorskapcsolók viszont nem változtak. Az első tapasztalatok alapján gyorsabb lett a rendszer az előző verziónál, és az animációk is sokkal folyamatosabbak, ami mindenképpen biztató. Egyedül az alkalmazásváltó görgetésénél van egy kis akadás, remélhetőleg ez hamar javításra kerül.

Note-4-Android-6-0-NapiDroid-01Note-4-Android-6-0-NapiDroid-02vNote-4-Android-6-0-NapiDroid-03

Most pedig nézzük a legnagyobb szenzációt! A Note 4 ugyanis megkapta a Note 5-ben debütált új Air Command menüt, illetve a szupergyors jegyzetelési lehetőséget. Ez utóbbi azt jelenti, hogy ha lezárt képernyőnél kihúzzuk a helyéről az S Pent, akkor azonnal írhatunk is a fekete képernyőre, ami utána könnyedén elmenthető.

Összességében tehát mindenképpen pozitív változásokat hoz a Marshmallow a Note 4 esetében, megéri várni rá.

Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid