Extrém vékony kávával jöhet a Xiaomi 14 és a 14 Pro

0

Valamikor az év vége felé mutathatják be a Xiaomi 14 mobilokat, azonban az egyik ismert szivárogtató már most megosztott némi érdekes infót a készülékekről.

Ice Universe szerint egy teljesen új korszakot hozhat el a Xiaomi dizájn tekintetében a 14-es modellekkel, a telefonok ugyanis extrém vékony kijelző körüli kerettel érkeznek.

Két előzetes képet is megosztott a szivárogtató Twitteren, ezek természetesen még nem valódi sajtóképek, csak előzetes renderek, de ha valóban ennyire vékony lesz a káva, akkor igen látványos mobilokat kapunk.

A Xiaomi 14 minden bizonnyal megtartja a lapos kijelzőt, és ha sikerül ennyire egységesen vékony kerettel ellátni, akkor azonos képátló mellett még kompaktabb lesz a telefon.

A Xiaomi 14 Pro pedig jó eséllyel továbbra is ívelt képernyővel jön, már csak az a kérdés, hogy a Xiaomi növeli-e a képátlót, vagy pedig inkább igyekszik a telefon méreteit csökkenteni.

A mobilokat szinte biztosan a Snapdragon 8 Gen 3 fogja hajtani, amit szintén az év vége felé, október második felében jelentenek be. A Xiaomi 13 széria tavaly decemberben debütált, talán a 14-es modellek is ekkor kerülnek majd bemutatásra idén.

Forrás

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid