Ezek a legbizarabb Google keresések!

0

Nem is gondolnád, hogy mennyien keresnek rá olyan kifejezésekre, mint például a “Hogyan rejtsünk el egy hullát?”. Pedig sokan kérdeznek hasonlókat a Google-től, ez derül ki egy kutatásból, ahol a legérdekesebb, legbizarabb kereséseket gyűjtötték össze.

Havonta 1900-an keresnek rá például arra, hogy hogyan lehet megúszni egy gyilkosságot, és ezalatt nagyjából 1000 embert érdekel, hogy hová érdemes elrejteni egy hullát! Ez azért eléggé elgondolkodtató…

hogyan-usszuk-meg

Tudjuk, hogy sokan szeretik a macskákat, de az talán már kicsit túlzás, hogy havonta átlagosan 390-en keresnek rá arra, hogy hogyan szerettethetik meg magukat a macskájukkal, ráadásul a “macska randi” kifejezés is népszerűnek mondható.

macska

Persze ez mind semmi ahhoz képest, hogy a sztárok után mennyien érdeklődnek. Ott van például Lady Gaga, aki egy erősen megosztó személyiség, és 135 ezer embert érdekel havonta, hogy milyen is meztelenül. De ennél még érdekesebb, hogy több mint 18 ezren keresnek ezalatt arra, hogy ő igazából férfi-e. No comment…

lady-gaga

Kevésbé meglepő az, hogy sokakat érdekel, hogy hogyan hívjunk el egy fiút randizni, de az is elég népszerű kérdés, hogy hogyan gyógyítsunk be egy megtört szívet. Vajon az utóbbira hányan találnak választ?

how-to-ask

A házasság kérdése is érdekes, és sok férfi kérdezi ezzel kapcsolatban a Google-t. Több mint 40 ezren keresnák rá például a következőre: “Miért házasodtam meg?”. Emellett még a “Hogyan lépjek félre?” is elég népszerű.

hazassag

A munka és a pénzkeresés is sokakat foglalkoztat. Az “utálom a munkámat” kifejezést például 22 ezren írják be havonta a keresőbe, de ennél is népszerűbb a lottó megnyerésének a titka. Tényleg ennyien hiszik, hogy valamilyen trükkel majd nyernek egy vagyont?

job

Te tudod a Google-t használni? Valószínűleg igen, mivel nem nagy feladat, de mégis több mint 5 ezren keresnek rá arra, hogy hogyan keressenek meg valamit… Szép kis ellentmondás :D

google

Létezik a Mikulás? Hatalmas kérdés ez is, hiszen több mint 60 ezren írják be a keresőbe havonta.

santa

Megjegyzés: a számok az angol nyelvű kifejezések kereséseire vonatkoznak, csak lefordítottuk őket.

Tetszett a cikk? Nyomj egy lájkot!

forrás

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid