Ezek lehetnek a Samsung Galaxy Note 10 fontosabb specifikációi

0

A Samsung Galaxy S10 modellek körüli felhajtás kezd lecsillapodni, és szépen lassan mindenki a gyártó következő nagy dobására, a Note 10-re irányítja a figyelmét.

Bizonyára sokan tudják, hogy a Galaxy S10-nek van egy spéci, 5G-s verziója is nagyobb kijelzővel és több kamerával, ami még ugyan nem jelent meg, de már nem kell túlzottan sokat várni rá. A legfrissebb hírek szerint a Note 10 ehhez a verzióhoz áll majd a legközelebb, ami teljesen logikusan hangzik.

Samsung Galaxy S10 5G

A Galaxy Note 10 kijelzője 6,6 vagy 6,66 colos lesz, és ezúttal is QHD+ felbontást kapunk (3040×1440), az ujjlenyomat-olvasó pedig egy ultraszónikus megoldás lesz a panelbe építve. Az előlapon dupla kamera kap helyet, hátra pedig nem kevesebb, mint 4 szenzor kerül majd. Lesz egy 12 MP-es főkamera variálható apertúrával és Dual Pixel autofókusszal, egy 16 MP-es egység ultraszéles látószöggel, valamint egy 12 MP-es telefotó kamera az optikai zoomhoz. A negyedik pedig egy 3D-s ToF érzékelő lesz, akárcsak az S10 5G esetében.

Hardveres téren nem sok eltérés lesz az S10 sorozathoz képest, itt is Snapdragon 855 vagy Exynos 9820 chipsetet kapunk régiótól függően, és minden bizonnyal már az alap modellben 8 GB RAM lesz. Az aksi mérete sajnos még nem ismert, de reméljük, hogy minimum egy 4000 mAh-s telepet kapunk.

Persze ne felejtsük el, hogy ezek egyelőre csak pletykák, a hivatalos bemutató még odébb van, a mobil valamikor augusztus-szeptember környékén debütálhat.

Via PocketNow

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Szakos Péter

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid