Ezek a Xiaomi és POCO telefonok kapnak hamarosan MIUI 14-et

0

A Xiaomi legújabb, aktuális Android felülete a MIUI 14, és bár nem ez a legnagyobb MIUI frissítés, amit valaha láttunk, azért hoz pár hasznos újítást és fontos javítást, illetve sokat optimalizáltak a működésen. Egy ideje már tartanak a frissítések, számos modell kapta meg az új rendszert, és hamarosan újabbak csatlakoznak.

A gyártó közzétette azoknak a Xiaomi és Redmi készülékeknek a listáját, amelyek 2023 második negyedévében, azaz a mostani időszakban kapják meg az új MIUI verziót.

Xiaomi MIUI 14 globális ütemterv 2023 második negyedév

Számos népszerű modell szerepel a listán, többek között a Redmi Note 10 széria tagjai, a korábbi Redmi Note 9 mobilok, a 10-es sorozatba tartozó zászlóshajók, illetve két tablet, a Redmi Pad és a Xiaomi Pad 5.

A Poco almárka is közzétette az aktuális ütemtervét, a listát alább tekintheted meg.

Poco MIUI 14 globális ütemterv 2023 második negyedév

Itt is sokan fognak örülni, az X3-as mobilok és az F3 is igen népszerű volt, de az M3, az M4 és az M5 frissítése is bizonyára jó néhány felhasználót érint.

Egyébként a második negyedév már áprilisban elkezdődött, tehát lehetséges, hogy a felsoroltak közül néhány modell már meg is kapta a MIUI 14-et, míg mások a közeljövőben fognak frissülni.

Fontos tudnivaló, hogy a MIUI 14-gyel nem feltétlenül érkezik új Android verzió a mobilokra.

Via

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid