Ez a lila madár pár nap alatt letarolta a Facebookot

0

Ha rendszeresen olvasol kommenteket a Facebookon, akkor szinte biztosan találkoztál már ezzel a fura lila madárral, ami az utóbbi napokban elárasztotta a közösségi oldalt. Nézzük honnan származik!

Az egész úgy kezdődött, hogy egy floridai művész, bizonyos Syd Weller készített egy “Trash Doves” (hulladékgalambok) nevű matricakészletet, ami január végén meg is jelent a Facebookon. Ennek a része a fejrázós lila galamb is.

Az új matrica február 7-én kezdett el vírusszerűen terjedni Thaiföldön, mégpedig eszméletlen sebességgel. Az egész az alábbi beteg videóval kezdődött, ami 5 nap alatt 3.7 millió megtekintést generált, és közben az egész országban elárasztották a Facebookot a lila galambos kommentek.

แมวเด้ง + นกเด้า fusion

Közzétette: สัตว์โลกอมตีน – 2017. február 7.

Természetesen nem sokáig maradt országon belül a lila madár térhódítása, hamar átterjed az angol nyelvű területekre, és pár napja már nálunk is felütötte a fejét. Az emberek képesek bármilyen posztra az idegbajos galambbal reagálni, és a legtöbben nem is tudják, hogy mi a poén benne.

Egyesek viccesnek találják a fejrázós lila galambot, másokat idegesít hogy ezzel van tele a Facebook, míg megint mások azon szórakoznak, hogy egyesek ezen felhúzzák magukat. Ez a folyamat lehet az egész őrület hajtóereje, de sima trollkodásnak is felfogható.

források: Knowyourmeme, TheVerge

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Szakos Péter

Informatikus, online marketinges, újságíró, blogger és a Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid