A Facebook bejelentette az utóbbi idők legfurább és legfölöslegesebb Messenger-újítását

0

Valószínűleg nem sokaknak jut az eszébe a Messenger használata közben, hogy milyen jó lenne, ha az elküldött hangulatjelek mellé hang is társulna. A Facebook szerint azonban szükségünk van erre, ezért nagy büszkén be is jelentették a hangos emojikat.

Itt a Messenger legújabb funkciója, a “Soundmojis”, vagyis a hangos hangulatjelek. Igen, jól olvastad, a Facebook nagy újítása az, hogy telerakhatjuk mindenféle zajokkal a beszélgetéseket, bízva benne, hogy nem idegesítjük vele halálra a partnerünket.

Már az első pillanattól kezdve számos hangemoji áll majd a felhasználók rendelkezésére, lehet például tapsot, nevetést, tücsökzenét és hasonlókat küldeni, de van néhány hangulatjel, amiknek fogalmunk sincs, hogy milyen hangja lesz.

 Az alábbiakat fűzte az újításhoz a Facebook a közleményében:

“Szeretünk olyan szórakoztató és innovatív funkciókat létrehozni, amelyek fenntartják az emberek kapcsolatát, és szabadságot adnak nekik, hogy kifejezhessék magukat. Épp időben a július 17-ei Emoji Világnapra, és már alig várjuk, hogy megnézd őket.”

Az újítás valószínűleg hamarosan minden felhasználónál elérhető lesz. Ha nálad még nem jelent meg, akkor várj türelemmel.

A hangemojik kipróbálásához indíts el egy csevegést a Messengerben, majd koppints alul a mosolygós arcra, és válaszd ki a hangszóró ikont.

Forrás: Facebook

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid