Érdekes új funkciót kapott a Facebook

0

Már többször beszámoltunk róla, hogy egy teljesen új hírfolyamot tervez bevezetni a Facebook, és úgy tűnik, hogy ez már élesedett is, csak kevés felhasználónak tűnt fel, ugyanis eléggé eldugták a funkciót, és hírverés sem volt körülötte.

Pontosan nem tudni, hogy mióta érhető el az új Felfedező hírfolyam, de bizonyára sokan nem tudnak még róla, pedig egy érdekes újításról van szó. Itt az általunk nem követett oldalak posztjai között tudunk böngészni, és természetesen a Facebook igyekszik olyan személyre szabott, népszerű tartalmakat mutatni, amelyek érdekelhetnek minket.

Az androidos Facebook alkalmazásban a jobb szélső menüből hozható elő a Felfedező hírfolyam, az asztali böngészőben pedig bal oldalt kell keresni. Valószínűleg még csiszolják az újítást, ezért nem tették olyan szembetűnő helyre, de később lehetséges, hogy az app kezdőlapján is helyet kap majd az ikonja a felső menüsorban.

A Facebook nyilvánvalóan azt szeretné, hogy minél több időt töltsünk el a posztok böngészésével, és míg a saját hírfolyamunk véges (egy idő után elfogynak az új posztok), addig az új másodlagos hírfolyamban szinte mindig találhatunk érdekes bejegyzéseket.

Már csak az kellene, hogy a normál hírfolyamot ne szemetelje tele a Facebook minket nem érdeklő posztokkal…

via Techcrunch

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Szakos Péter

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid