Tényleg törli a Messenger azokat, akik nem elég aktívak?

2

Mindig meglepődöm azon, hogy az emberek egy része mennyire hiszékeny, és most itt az újabb remek példa, ugyanis rengetegen dőlnek be egy rohamosan terjedő kamu üzenetnek.

A szóban forgó körlevél szerint azért lassú a Messenger, mert már túl sokan vannak rajta, és nincs hely az újabb felhasználóknak, ezért akik nem aktívak, azokat törölni fogják. Az üzenet egyébként tele van helyesírási hibákkal, de ezen a legtöbben nem akadnak fenn:

“Helló! Ez az üzenet a messenger-től van. Az utóbbi időben sok panasz volt a messengerre,hogy egyre lassabban működik. A követkzők az okok: messenger-re egyre többen jelentkeznek be,és sokan vannak akik nem használják már. Ezzel az üzenettel kiakarjuk találni,hogy te tényleg rendszeresen használod a messenger-t.Ezért következő a kérésünk: küld el ezt ez üzenetet minimum 16 embernek. Aki ezt az üzenetet a következő 2 héten belül nem küldi el,megmutatja nekünk,hogy a messenger-ét nem használja, és lelesz törölve a messenger-ről,hogy több hely legyen. Tehát küld el ezt tovább a barátaidnak és kérd meg őket is,hogy küldjék tovább,hogy a messengeren tudjanak maradni. Bocsi de ez tényleg nem vicc, már 8871 embert töröltek.”

Ez a nyilvánvaló hülyeség eszméletlen módon terjed a Facebookon, sorra osztják meg a felhasználók az üzenőfalukon, és küldözgetik körbe az ismerősöknek. Ha még nem találkoztál vele, akkor a szerencsésebbek közé tartozol, de nagy valószínűséggel a következő napokban még több helyen bukkan majd fel ez a kamu üzenet.

Egyébként akár azt is beleírhatták volna, hogy aki továbbküldni, az iPhone-t nyerhet, úgy talán még hatásosabb lenne. De majd legközelebb…

via HVG

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Szakos Péter

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid