FeiyuTech WG2 – Vízálló viselhető gimbal akciókamerákhoz

0

A múltkor már bemutattunk egy univerzális stabilizátort, most azonban egy kifejezetten akciókamerákhoz való, speciális gimbalt hoztunk nektek, amelynek a fő előnye, hogy szinte bármire fel lehet szerelni, így sokféle tevékenységhez használható.

A FeiyuTech WG2 egy kisméretű, multifunkciós stabilizátor, amellyel szinte bármilyen körülmények között tiszta, rázkódásmentes felvételeket készíthetünk. A kütyü nem csak állvánnyal vagy kézben tartva használható, hanem felszerelhető sisakra, kerékpárra, motorra, autóra vagy akár szörfdeszkára is, így tökéletes kiegészítő lehet bármelyik akciókamera mellé.

A gimbal vízálló, és egy töltéssel nagyjából 2.5 óra folyamatos működésre képes. A készülék a legtöbb ismert akciókamerával kompatibilis (GoPro Hero 4/5, Yi 4K, SJCAM, stb.).

Számos extra funkciót kapunk még, vezérelhető például okostelefonról vagy távirányítóval, és mindenféle finom mozgás beállítható rajta a különféle kreatív felvételekhez. Az alábbi videón remekül látszik, hogy mire is jó a készülék, és kedvcsinálónak sem utolsó, érdemes végig nézni.

Bár a gyártó nálunk kevésbé ismert, a FeiyuTech WG2 egy prémium eszköz, így nem is túlzottan olcsó, de ha aktív életet élsz, és ezt rögzíteni is szeretnéd, akkor elengedhetetlen egy ilyen kütyü. A terméket a Tomtop weboldalán találtuk, további részletek az alábbi linken:

Frissítés: érdemes bepróbálkozni a CM4787 kuponkóddal, nagy kedvezményt ad, amíg még érvényes.

Forrás: Tomtop

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid