Felbukkant a Samsung Galaxy Note 7 edge

0

Egyre többet hallani a Samsung soron következő csúcsmobiljairól, a Note széria következő generációjáról. És igen, most már szinte biztos a többes szám, valószínűleg nem csak egy új zászlóshajó érkezik a nyáron.

Kezdjük egy kis gyors magyarázattal, ha esetleg valaki lemaradt volna az elmúlt napok híreiről. Egyes pletykák szerint a készülőfélben lévő Galaxy Note 6-ot átnevezte a Samsung, mégpedig Note 7-re, hiszen az S széria is a 7-es számnál tart. Erről itt írtunk bővebben.

Szóval a Note 5-öt (SM-N920) a Note 7 követheti (bár ez még egyáltalán nem biztos), ami az SM-N930-as modellszámon fut. Most azonban az indiai export-import adatokat listázó Zauba.com-on feltűnt egy SM-N935 jelzést viselő készülék, ami az addigi tapasztalatok alapján egy “edge” variáns lesz.

Nagyon úgy néz ki tehát, hogy a Samsung készül egy Galaxy Note 7 edge (vagy Note 6 edge) modellel is, ami minden bizonnyal két oldalt lehajló kijelzővel érkezik majd.

A korábbi hírek szerint az új Samsung zászlóshajók 5.8 colos QHD kijelzővel, Snapdragon 823 vagy Exynos 8890 processzorral, 6 GB RAM-mal és akár 256 GB-os belső térhellyel bírnak majd, a bemutató pedig talán augusztusban lesz.

forrás: Zauba

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Szakos Péter

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid