Felbukkant az “Xperia 2”, készül a Sony következő csúcsmobilja

0

A Sony idén februárban, az MWC expón mutatta be az Xperia 1-et, amelynek már javában készül az utódja. Az újdonságot minden bizonnyal a szeptemberi IFA kiállításon fedik majd fel.

Egyébként nem is csak egy, hanem négy új Sony készülék tűnt fel úgynevezett UAProf dokumentumokban. Az első hármat a J8210, a J8270 és a J9210 modellszámokkal jelölik, ezek valószínűleg ugyanannak a mobilnak a különféle variánsai (más régióba szánt, illetve egy vagy két SIM-es verziók lehetnek). Az újdonság végleges neve még nem ismert, de mivel a Sony Xperia 1 nagyon hasonló, de kisebb modellszámokon fut (J8110, J8170, J9110), így szinte biztosra vehető, hogy a most felbukkant újdonság ennek lesz az utódja, vagyis ez lesz a friss zászlóshajó.

Ilyen lehet az Xperia 2

Az “Xperia 2” (még nem biztos, hogy ez lesz a neve) felbontása ezúttal is 4K lesz (3840×1644), és a gyártó megtartja a nemrég bevezetett 21:9-es képarányt, vagyis ez a készülék is hosszúkás formát kap. A processzor természetesen a Snapdragon 855 lesz, de hogy pontosan mik változnak majd az Xperia 1-hez képest, azt egyelőre nem tudni. Az egyik nagy újítás az 5G modem lehet egyébként.

Egy másik készülék (J8010) is kiszivárgott, ennek is 4K a felbontása és 21:9 a képaránya, de hogy pontosan milyen mobilról van szó, azt egyelőre nem tudni. Mindenesetre érdekes, hogy a modellszám kisebb lett, mint az Xperia 1-nél.

Via GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Szakos Péter

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid