Népszerű funkciót kaphat a Galaxy S8 kamerája a következő frissítéssel

0

A Galaxy S8 frissítés útján megkaphat egy új, manapság igen népszerű kamerafunkciót, ami korábban leginkább csak a duál szenzoros mobilokon volt elérhető!

A dupla kamerás Galaxy Note 8 már gyárilag portréfotó móddal érkezik, ami annyit jelent, hogy a háttér elhomályosításával nagyobb hangsúlyt kap a személy a képen.

A két kamerás rendszerek remekül érzékelik távolságot, és ez szükséges az ilyen portréfotókhoz, a Google azonban nemrég megmutatta, hogy más módszer is van. A Pixel 2 és a Pixel 2 XL mobilok egyetlen kamerával is gyönyörű portréfotókat készítenek, köszönhetően a Dual Pixel technológiának, amit mesterséges intelligenciával kombináltak.

Mivel a Galaxy S8 modellek kamerája is Dual Pixel megoldást használ, így adja magát a lehetőség, hogy ezek is megkapják a portré módot. Az egyik tulaj rá is kérdezett erre a Samsung ügyfélszolgálatánál, és azt a választ kapta, hogy egyelőre nincs információ erről, de remélik, hogy a következő szoftverfrissítéssel megkapja a portré módot a mobil. Lehetséges tehát, hogy hamarosan egy remek funkcióval bővülnek a Galaxy S8 modellek.

via GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Szakos Péter

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid