FLSUN V400 FDM 3D nyomtató akcióban a Cafago oldalán

0

A Cafago jóvoltából most akciós áron rendelhető a FLSUN V400 FDM háromdimenziós nyomtató. A profi masina egyebek mellett azzal igyekszik kitűnni a hasonló gépek közül, hogy rendkívül gyorsan végzi a dolgát, elérheti a 400 mm/másodperces nyomtatási sebességet is. A 3D nyomtatót a webshop európai raktárból küldi, így nem terhelnek bennünket plusz költségek, vámmal kapcsolatos huzavonák és a kiszállítás is gyorsan lezajlik majd.

A készülék egyik legnagyobb vonzereje tehát az iparági átlagnál jóval gyorsabb nyomtatási sebessége, ami elérheti az akár 400 mm/másodpercet is. Minél hamarabb készen van az adott projekt, annál hamarabb lehet nekiállni a következő elképzelés megvalósításának. A nyomtató többféle töltőanyaggal is remekül boldogul, használhatunk PLA, PETG, ABS, vagy akár TPU műanyagokat is a munkafolyamatok során.

A gépet egy igencsak méretes, 7 hüvelykes IPS megjelenítővel is felszerelték, amelynek segítségével a masina önállóan, rendkívül egyszerűen használható, ebben egy előre telepített szoftver is segít majd bennünket.

A nyomtatóval nagyméretű, 310 x 400 mm-es idomokat lehet készíteni, ventilátoros hűtőrendszer teszi a gépet tartóssá, a könnyű, ám nagy szilárdságú kialakítás pedig tovább fokozza a nagy sebességű és pontos nyomtatást.

A gépet ellátták többféle automatikus védelemmel is, például ha elfogy a töltőanyag, akkor leáll a munka, és mihelyt ismét van elegendő alapanyag, minden onnan folytatódik, ahol félbemaradt. A készülék nem csupán a terméket, de tulajdonosát is igyekszik védeni.

Az FLSUN V400 FDM 3D nyomtató most 769,99 eurós áron rendelhető a Cafago webáruházából, amennyiben használjuk a ZAN6588 kupont a vásárlás véglegesítése előtt. A vételár nagyjából 307 500 Ft-ra jön ki. Részletesebb műszaki ismertetőt és megrendelési lehetőségeket erre a linkre kattintva fogtok találni!

Megjegyzés: fizetni mindenképpen PayPallel ajánlott külföldi oldalakon, ez védelmet nyújt.

Forrás: Cafago

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid