Fontos frissítést kapott a Google Fitnesz, új funkciók érkeztek

0

A Google rendszeresen frissíti saját alkalmazásait, a napokban is éppen egy ilyen frissítési hullám ment végig a keresőóriás szolgáltatásain. A legtöbb újítást most talán a Fitnesz app kapta.

Korábban is lehetőség volt arra, hogy a különböző mozgásformákat megadjuk a Fitnesznek, amelyeket az edzés elkezdésekor magunknak kellett aktiválnunk. Ezek alól kivétel volt a sétálás, a futás és a kerékpározás, ugyanis ezeket a telefon gyorsulásmérőjének segítségével automatikusan is naplózta.

A mostani frissítéssel bekerült a fekvőtámaszok, a felülések és a guggolások észlelése is. Android Weart futtató okosóra használata esetén edzési tanácsokkal is ellát az app. A táplálkozáskövető és alvásfigyelő alkalmazások integrálása is megtörtént a szolgáltatásba, ezenkívül már régebb óta használhatóak más alkalmazások és eszközök által gyűjtött adatok (pl: Nike+, Runkeeper, Strava, MyFitnessPal, Lifesum, Basis, Sleep as Android, Withings, Xiaomi Mi karkötők és egyéb eszközök) is.

google_fit_2

Némileg a felülete is megújult, a napi, heti, illetve egyéb bontásokban látható egyéni statisztikáink, céljaink és edzési tanácsaink is egy helyen tekinthetőek meg. Apropó, megtekintés! Az adatok automatikusan szinkronizálódnak az azonos Google-fiókot használó eszközökön, legyen szó telefonról, táblagépről, Android Wear-eszközről, sőt, ezek akár az interneten is nyomon követhetők.

A Google Fitnesz sok Androidot futtató eszközön megtalálható, de a Play Áruházból bármikor ingyenesen letölthető, frissíthető.

Forrás: Google Play

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Informatikus, vagy valami olyasmi

NapiDroid