Fontos részletek derültek ki a Samsung Galaxy S11 mobilokról

0

Az egyik legismertebb kiszivárogtató elárult pár érdekes infót a Samsung következő csúcskategóriás szériájáról. Kiderült többek között, hogy hány modell lesz, és hogy ezek mekkora kijelzővel jönnek.

A Galaxy S11 mobilokról ezúttal Evan Blass osztott meg fontos részleteket, aki megbízható forrásokkal rendelkezik, és szinte kivétel nélkül be szokott igazolódni minden, amit mond. Szerinte három méretben jönnek az új készülékek, és összesen öt verzió lesz.

A legkisebb modell 6,2-6,4 col körüli kijelzőt kap, a középső 6,7 colos lesz, a legnagyobb pedig 6,9 colos. Az első kettő megjelenik 5G és LTE verziókban, a harmadikból pedig már csak 5G-s lesz.

Az is kiderült, hogy ezúttal az összes modell hajlított kijelzős lesz, ellentétben az S10 sorozattal, ahol ugyebár az S10e lapos képernyőt kapott.

Az új csúcsmodellek a szokásos időben, vagyis február közepe-vége felé érkeznek majd.

Korábbi hírek szerint ezúttal is kétféle hardverrel szerelik a készülékeket, egyes piacokon Snapdragon 865 dolgozik majd a hátlap alatt, míg máshol, például Európában Exynos 9830 chipsetre számíthatunk. A legnagyobb újításokat azonban kamerák terén várjuk, teljesen lecseréli a Samsung a főszenzort, ami talán egy újfajta 108 MP-es megoldás lesz, a telefotó kamera révén pedig 5x-ös optikai zoom is lehetségessé válik.

Forrás: @evleaks, via GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid