Fotókon a Samsung Galaxy S6?!

2

Közeleg a Samsung Galaxy S6 bemutatója, és rengeteg kiszivárgott specifikáció után most néhány fotó is napvilágra került, amik állítólag az új csúcsmodellt ábrázolják.

Alleged-Samsung-Galaxy-S6-leaked-images

A képek kifejezetten rossz minőségűek, de azért így is ki lehet venni a készülék egyes részleteit. Az első fotón a három színváltozat látható, a másodikon pedig egymás mellett az S4, az S5 és az állítólagos S6.

Alleged-Samsung-Galaxy-S6-leaked-images-1

Személy szerint nagyon remélem, hogy a képek nem valódiak, hiszen kifejezetten csalódást keltő a látvány. A korábban megszellőztetett teljes dizájnváltásnak nyoma sem látható. Persze a fém keret és hátlap már önmagában is nagy előrelépés lenne, de ennél azért több kell, hogy az S5 visszafogott eladási mutatói után egy igazi slágermobilt dobjon piacra a Samsung.

Az alábbi képeken szintén a Samsung új csúcsmodellje látható, de ezekről sem tudjuk, hogy valódiak-e.

Alleged-Samsung-Galaxy-S6-leaked-1

Alleged-Samsung-Galaxy-S6-leaked-2

A hírek szerint egy 5.2-5.5 colos QHD Super AMOLED kijelzővel érkezik az új csúcsmodell, a meghajtásról pedig a Snapdragon 810-es processzor gondoskodik majd. A bemutató valószínűleg a március elején megrendezésre kerülő MWC-n lesz, de az is lehet, hogy már korábban megismerjük az S6-ot.

PhoneArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid