Full HD WiFi-s kamera éjjellátó funkcióval jó áron a Cafago oldalán

0

Az otthon biztonsága nem lehet alku tárgya, szeretteink és önmagunk, illetve vagyontárgyaink védelmére számos eszköz áll rendelkezésre. Az arzenál egyik eleme lehet az az 1080p felbontású Wi-Fi-kamera, amely most kedvezményes áron rendelhető a Cafago webáruházából. A vezeték nélküli modul 360 fokos forgathatósággal és éjjellátó funkcióval egyaránt rendelkezik.

A készülék a biztonság és a kényelem érzetét egyaránt nyújtja, 1080p felbontású, valós idejű megfigyelést kínálva, amely, miután a kamerát csatlakoztattuk az otthoni Wi-Fi hálózathoz, bármikor megnézhető távolról egy okostelefonos applikáción keresztül.

A készüléket széles látószögű lencsével szerelték fel, amely nagyobb területet fed le, még többet enged láttatni, és támogatja az éjszakai megfigyelést, mégpedig kétféle üzemmódban – infravörös éjszakai látás/teljes színes éjszakai látás.

A vezeték nélküli kamerát vízszintesen 360 fokban, függőlegesen pedig 90 fokban tudjuk forgatni, dönteni, így még nagyobb betekintést nyerhetünk a megfigyelt területről.

Nem csupán megfigyelésre, hanem kommunikációra is használhatjuk az eszközt, amely beépített hangszóróval és mikrofonnal egyaránt rendelkezik. Ha jön a futár, nem kell ész nélkül szaladgálni, gyorsan ki tudunk neki szólni, hogy várjon meg minket, amíg kapunk magunkra egy nadrágot.

A felvételeket nem csak nézegetni lehet, hanem eltárolni is, az egyik opció a memóriakártya, de létezik egy felhős opció is. A szerkezet tápellátása USB-n keresztül történik, a kamera -10 és +45 Celsius fok között problémamentesen működik.

Az 1080p-s, éjjellátó funkcióval felvértezett Wi-Fi-s kamera most mindössze 14,39 eurós áron rendelhető a Cafago webáruházából, a vételár nagyjából 5 710 forintra jön ki. További részletek és megrendelés ezen a linken!

A webshop kínál egy úgynevezett “Duty Free Shipping” szállítási opciót, ami elvileg vámmentes, de mivel kínai raktárról jön a termék, így ez nem 100%-os, előfordulhat némi extra költség.

Forrás: Cafago

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid