Galaxy Note 8 vs. iPhone 8 Plus kamera teszt

1

Több helyen is lehozták mostanában a hírt, miszerint az iPhone 8 Plus-nak van most a legjobb kamerája. Ez annyira durva ferdítés, hogy szinte már nevetséges, de most nem megyek bele a részletekbe, inkább nézzünk meg egy látványos összehasonlítást a Note 8-cal.

Az alábbi felvételen a megszokott tesztet láthatjuk, szinte minden lehetséges helyzetben összevetik az iPhone 8 Plus kameráját a Note 8-éval. Vannak videók és fotók is, és egyaránt használják az előlapi kamerát, a hátlapi kamerát, valamint a telefotó kamerát.

Igazából mindkét telefonnak megvannak az erősségei és a gyengeségei. Alapesetben a videó stabilizálás az iPhone-on működik jobban, de a szlefikamera már a Note 8-nál stabilabb, és a Samsung mobilján a telefontó kamera is kapott OIS-t, ami hatalmas előny a nagyított videóknál és fotóknál is.

Az iPhone 8 Plus HDR fotói elsőre talán szebbnek tűnnek némely esetben, de ez sokszor már túlzottan is agresszív, így nem lesz természetes a végeredmény. A Samsung autofókusza továbbra is verhetetlen, elképesztően gyors még gyenge fénynél is, és az éjszakai fotók még mindig egyértelműen gyengébbek az iPhone-nál, ráadásul érdekes módon a portréfotók is kevésbé élesek 100%-os nagyításnál.

Szerinted melyik telefon kamerája teljesített jobban összességében?

forrás: YouTube

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid