Galaxy S6 Active – nagyobb akksi, microSD bővítés és vízállóság

0

A Galaxy S6 anyaghasználatára nem lehet panaszunk, hiszen az üvegből és fémből készült ház valóban prémium érzetet kelt. A gond csak az, hogy így nem lett vízálló a készülék, nem cserélhető az akksija, és a microSD bővítési lehetőséget is kihagyták. Lesz azonban olyan változat, ami mindhárom problémát kiküszöböli.

Friss hírek szerint hamarosan érkezik a Galaxy S6 Active, ami egy igazi strapatelefon lesz az eredeti modellhez képest. Szinte biztosara vehető a masszív kivitel, valamint a por- és vízállóság is. Szintén jó hír a microSD bővítési lehetőség és a Galaxy S6-énál nagyobb kapacitású, kivehető akkumulátor.

Az új modell előlapjára valószínűleg három fizikai gomb kerül majd, akárcsak az S5 Active esetében.

A Samsung Galaxy S5 Active is elég durva lett

A Samsung Galaxy S5 Active is elég durva lett

Ezek voltak az előnyök, de természetesen lesz olyan pont is, amiben az S6 Active elmarad a sima S6-tól. Az új modell valószínűleg nem lesz annyira karcsú, és a prémium külsőt egy egyszerűbb, (részben gumírozott) műanyag borításra cserélhetik. A hátlapi kamera felbontása kisebb lesz a hírek szerint, de az optikai képstabilizátor talán megmarad. Ami viszont eltűnik, az az ujjlenyomat-olvasó és a pulzusmérő.

Az egyéb specifikációk valószínűleg megegyeznek majd az eredeti S6-tal, azaz mindenképpen egy szupergyors csúcsmobilra számíthatunk. A Galaxy S6 Active megjelenése nyáron várható.

AndroidAuthority

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid