Galaxy S6 edge – így bírja a víz alatt

0

Az új Galaxy S6 modellek sajnos nem lettek vízállóak hivatalosan, azaz ilyen szempontból visszalépés történt az elődhöz képest. Persze ettől még nem biztos, hogy egy kis víz megárt az újdonságoknak.

TechSmartt munkatársa alapos tesztelésnek vetette alá a Galaxy S6 hajlított kijelzős változatát. Egy tál vízbe tette a készüléket, ami több mint 20 percet töltött a nem éppen ideális körülmények között.

Meglepő, de a Galaxy S6 edge egész jól bírta a vizet, hosszú percekig semmi baja nem esett. Később persze megadta magát, jól látszik a videón, hogy a frontkamera alá is jutott a folyadékból. A végén már a bekapcsolás sem jött össze, de azért a készülék nem ment teljesen tönkre, csak beragadt bootolás közben. Ilyenkor egy tál rizsbe téve akár még helyre is hozható a mobil, de a végkifejlet már nem látszik a videón.

Kiderült tehát, hogy az S6 edge elég tisztességesen bírja a vizet, egy kis ráfröccsenő folyadéktól valószínűleg nem lesz baja. Persze ettől még vigyázni kell rá, úszni semmiképpen se vigyük magunkkal.

SamMobile

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Szakos Péter

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid