Samsung Galaxy S8 vs iPhone 7 törésteszt

0

Megérkeztek az első Samsung Galaxy S8 töréstesztek, amelyekből kiderül, hogy mennyire lett strapabíró az új csúcsmodell. Két videót is mutatunk, mindkettőn az iPhone 7-tel kerül összevetésre a Samsung mobilja.

Az első videón viszonylag kis magasságból ejtik le mindkét készüléket, elsőként a hátlapra, utána az alsó élre, majd végül kijelzővel lefelé.

Az első két esést minkét mobil túlélte minimális karcokkal, a Samsung Galaxy S8 kijelzője viszont betört az utolsó próbánál. Sajnos a hajlított panel még mindig rendkívül sérülékeny.

A második tesztnél már vállmagasságból ejtik le a mobilokat, elsőként az alsó élre, majd a kijelzőre. Érdekesség, hogy itt már az új, piros színű iPhone 7 az ellenfél.

A kijelzővel lefelé történő ejtést itt már mindkét telefon megsínylette. Az iPhone 7 teljesen meg is halt, nem kapcsolt be többet, a Galaxy S8-nak pedig pókhálósra tört az üvegje, de a mobil teljesen működőképes maradt.

Fontos megjegyezni, hogy az ilyen törésteszteknél a szerencse is közrejátszik, hiszen nem sikerülhetnek egyformán az esések. Az viszont mindenképpen leszűrhető, hogy a Galaxy S8-ra nagyon vigyázni kell, főleg a kijelzőre, ami könnyen törik, akárcsak az S7-nél.

forrás: YouTube

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Szakos Péter

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid