A GearVita is akciózza az Amazfit GTR órákat

0

Már többször beszámoltunk az új Amazfit GTR-ről, ami az egyik legfelkapottabb okosóra jelenleg. A kütyüt most a GearVita is leakciózta, ráadásul mindkét méret megvásárolható.

Kezdjük is rögtön az árakkal:

Mindkét esetben az EU Priority Line szállítás ajánlott, ami 8 dollárba kerül, és gyakran vámmentes, de nem minden esetben, előfordulhat, hogy megfogják (ebben az esetben lesz egy 3500 Ft-os kezelési költség, illetve a 27%-os áfát ki kell fizetni). Fizetni pedig PayPallel ajánlott, ez védelmet nyújt. 

Az Amazfit GTR-t két méretben mutatták be, 42 mm-es és 47 mm-es változatban. Az előbbi 1,2 colos, az utóbbi pedig 1,39 colos AMOLED kijelzővel bír. Mindkettő nagy felbontású (390×390 és 454×454), így a megjelenítési minőség kiváló, és a védelemről sem felejtkezett el a Xiaomi, ugyanis a képernyőt Gorilla Glass 3 oltalmazza, a keret kerámia, a ház pedig természetesen fém. És hogy a prémium érzet maximális legyen, az egészet megspékelték egy cserélhető szíjjal, amelyből vannak valódi bőr opciók is.

Íme az egyik nagyobb, 47 mm-es változat

Először csak a nagyobb, 47 mm-es verziót lehetett megvenni, ami inkább férfiaknak készült, és ebben egyébként az aksi is méretesebb, így akár 24 napot (!) is kibír egyetlen töltéssel aktív használat mellett, folyamatos GPS-szel pedig 40 órát. No persze a 42 mm-es verziónak sem kell szégyenkeznie, ez is elmegy simán 12 napot aktív használattal, folyamatos GPS-szel pedig 22 órát, ezek még mindig bőven átlag feletti értékek. Ez a modell kisebb, vékonyabb és könnyebb is, és egyaránt kapható nőiesebb és férfiasabb színekben, tehát mindkét nem számára alkalmas lehet.

Ezek már a kisebb, 42 mm-es verziók

Van az okosórákban GPS+GLONASS navigációs rendszer, Bluetooth 5.0 modem, folyamatos aktivitásmérés, 12-féle sportmód és precíz optikai pulzusmérő is, a ház pedig vízálló az 5ATM szabvány szerint, így akár úszásra is alkalmasak, és van is bennük ilyen mód.

Linkek és árak még egyszer:

Forrás: GearVita

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid