Geekbuying 11.11 akciók rengeteg EU raktáras termékkel!

0

Aki követi a technológiai témákkal foglalkozó blogokat, már nagyon jól tudja, hogy az ázsiai webshopok a szinglik napjára, vagyis november 11-ére időzítik az egyik legnagyobb kiárusítást, amikor tényleg őrületes akciók lesznek úrrá a különböző kínai webáruházakon. A Geekbuying csapata sem akar lemaradni a többiektől, és elképesztően széles termékkínálattal, valamint az év során máskor sosem tapasztalható kedvező árazással igyekeznek levenni bennünket a lábukról.

Mielőtt még belekezdenénk a termékkínálat rövid ismertetésébe, illetve a különböző kuponok taglalásába, következzék a 11.11 kiárusítás linkje, amin hatalmas választék vár rátok.

Egyáltalán nem túlzás kijelenteni azt, hogy lehetetlenség lenne az összes akciós terméket sorra venni, így mindössze csupán arra tehetünk kísérletet, hogy bemutassunk néhányat a legkedvezőbb áron kaphatóak közül. Az idei akció főszereplői a különböző elektromos járművek, melyek között kiemelt szerepet kapnak a villanyhajtású rollerek.

Ezek a szerkezetek nem csupán a nagyvárosi ingázók legjobb társai lehetnek, hanem mivel egyre jobb a hatótávjuk, már arra is alkalmasak, hogy két település között biztosítsák a mindennapos közlekedést a munkavállalók, illetve az iskolába járók számára. A Geekbuying most elképesztő kedvezménnyel kínálja a Kugoo témába vágó termékeit, amelyek árát különböző kuponokkal lehet tovább mérsékelni. Az összes EU raktárról jön!

A fentiekkel természetesen nem ért véget a kedvezmények és akciók sora, hiszen példának okáért van egy külön kiárusítás olyan termékekre, amelyek európai raktárból rendelhetőek, így a szállítási idő a töredéke lesz, illetve a rendelést nem terhelik járulékos költségek. Ha érdekelnek a GeekBuying webáruház európai raktárból rendelhető portékái, kattints az alábbi linkre!

Úgy gondoljuk, már a magyar olvasók és vásárlók előtt sem igényel bemutatást a kínai Xiaomi, ami népszerűségét egyszerre köszönheti a kiváló minőségű termékeknek, valamint a pénztárcabarát árazásnak. A GeekBuying 11.11-es vásárának van egy külön Xiaomi szekciója, itt tudtok csemegézni a kínai vállalat holmijai között. A választék az alábbi linkre kattintva tekinthető meg!

Nem csupán a Kugoo elektromos rollerei kaphatóak akciósan, de más gyártók elektromos járművei is szerepelnek a kedvezményes kínálatban. Ezek között egyébként kerékpárok, sőt, villany hajtású gördeszkák is megtalálhatóak, így mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbb közlekedési eszközt. Az elektromos rollerek, kerékpárok révén nem csupán a tömegközlekedés borzalmai kerülhetőek el, de jócskán csökkenni fog a károsanyag kibocsátásunk is, amennyiben autó helyett használjuk őket, tehát mindenképpen érdemes megfontolni egy ilyen masina beszerzését. A mostaninál nem is lehet jobb alkalom a vásárlásra, mert ennél olcsóbban nagyon ritkán juthatunk hozzájuk. A GeekBuying webáruházának elektromos jármű kínálata az alábbi linken tekinthető meg!

 

Forrás: GeekBuying

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid