A Geekbuying is elindította a Cyber Monday akcióit

0

A Black Friday-t mindig a Cyber Monday követi, ami általában hasonló akciókat jelent. A Geekbuying weboldalán ez ráadásul nem csak egy napig tart, érdemes megnézni a friss ajánlatokat!

A kedvezmények mértékében és a választék nagyságában a Cyber Monday promóció egyáltalán nem marad el a fekete péntekitől. A kedvezményes árukészlet részét képezik az elektromos biciklik és rollerek mellett a 3D nyomtatók, a lézergravírozók, de vannak kézi konzolok, laptopok, powerstation akkumulátorok is.

Nem maradnak el a robotporszívók, a napelemek, a TV-okosítók, a vezeték nélküli fülhallgatók, illetve hangszórók sem, de még drónok és bútorok is akadnak a kínálatban. Érdemes szétnézni a termékek között, amit az alábbi linkre kattintva tehettek meg:

Ahogyan a hasonló kiárusításoknál lenni szokott, most is van néhány kiemelt termék, amelyekre szeretnénk felhívni a figyelmeteket. Az alábbiakban ezek következnek!

Tronsmart T6 Plus vezeték nélküli hangszóró frissített verzió most mindössze 33 eurós áron az NNNT6PJUN kuponnal (~13 470 Ft). 40 wattos teljesítmény, Bluetooth 5.0 kapcsolódás, NFC, IPX6 védelem a vízzel szemben, akár 16 órás üzemidő. Magyar raktárról küldik!

Tronsmart Bang Mini vezeték nélküli hangszóró most mindössze 59 eurós áron az NNNTSBMINIRE kuponnal (~24 083 Ft). 50 wattos teljesítmény, Bluetooth 5.3 kapcsolódás, NFC, akár 15 órás üzemidő. Magyar raktárról küldik!

HINOVO MB1-10000 powerbank most csupán 28 euró az NNNDBHIMOAT kuponnal (~11 429 Ft). Mágneses csatlakoztathatóság, 10 000 mAh-s kapacitás, 20 wattos vezetékes, 5 wattos vezeték nélküli töltés.

8BitDo Pro 2 vezeték nélküli kontroller most csupán 39 euró az NNNHU8BITDO kuponnal (~15 919 Ft). Bluetooth kapcsolódás, kompatibilitás a legtöbb gaming/szoftveres platformmal, Steam, Nintendo, Android, MacOS, Raspberry Pi stb. Magyar raktárról küldik!

További remek ajánlatokat a Geekbuying Cyber Monday promóciós oldalán találtok, a kínálatot az alábbi linkre kattintva nézhetitek meg:

 

Forrás: Geekbuying

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid