Elektromos kerékpárok és más kütyük EU raktárról akciós áron

0

Jön a jó idő, és habár egyelőre nem érdemes nagyobb tömegekbe verődni, remélhetőleg hamarosan újra eljön a biciklisek és a motorkerékpárosok ideje. Az elektromos biciklik valahol a két kategória között találhatóak meg, remek alternatívák ingázáshoz, ráadásul egy ilyen szerkezet használatával minimalizálni lehet az ökológiai lábnyomot. A Geekmaxi tavaszi vásárában most ezek a járgányok a főszereplők, de azért akad még néhány más érdekesség is, amelyeket most Veletek is megosztunk!

Hosszan lehetne ecsetelni, miért hasznos, gazdaságos és menő egy elektromos kerékpár, mi most ezekbe a tényezőkbe nem fogunk belemenni, inkább adunk egy tanácsot, mire figyeljetek, ha szeretnétek egy ilyen eszközt vásárolni. Az a lényeg ugyebár, hogy mindenki megtalálja a magának megfelelőt. Minden esetben nézzétek meg az adott készülék motorjának teljesítményét, az általa biztosított maximális sebességet, és bocs, hogy magamból indulok ki, de azt sem hátrányos tudni, mekkora az adott kerékpár teherbírása. Miután eldöntöttük magunkban, hogy egészen pontosan mire fogjuk használni a megvásárolt készüléket, már azt is tudni fogjuk, hogy az adott bringa milyen hatótávval rendelkezzen, ami sokat segít majd a választásban. Ha ezeket tisztáztuk, akkor már lehet nézelődni, például a Geekmaxi márciusi elektromos kerékpár kiárusításában.

A teljes kínálat az alábbi linken tekinthető meg, több rangos márka is képviselteti magát, van itt Xiaomi, Fiido, de még Samebike gyártmányú villanyhajtású drótszamár is. Fontos megemlíteni: minden termék európai raktárból érkezik, így nem kell rájuk sokat várni, és megússzuk a vámeljárást is. A promóció március 19-ig tart.

Ahogyan a bevezetőben ígértem, nem csupán elektromos kerékpárokról lesz szó, a webáruház munkatársai felhívták a figyelmünket néhány akciós termékre, az alábbiakban ezeket fogjuk röviden bemutatni Nektek.

Proscenic 807C párologtató hangvezérléssel

Ez a szerkezet nem csak akkor jöhet jól, ha olyan a száraz a levegő a lakásban, hogy már kaparja a torkunkat a köhögés, hanem akkor is, amikor az áporodott, kellemetlen szagokkal kell felvenni a harcot. Az aromaterápia funkcióval kellemes illatba burkolhatjuk otthonunkat, az 5,5 literes tartály segítségével a leghosszabb működés akár 36 óra is lehet. Összesen hétféle sebességből lehet választani, így már csak rajtunk áll, hogy a gépezet milyen gyorsan fejti ki a hatását. Elég vicces lenne, ha a készülék nem rendelkeznek saját páratartalom mérővel, de természetesen ezt nem felejtették ki a gyártó munkatársai, sőt, a szerkezetet időzíteni is lehet. Lehetséges továbbá az irányítás Alexa segítségével, de a célra használhatunk egy alkalmazást is. A Proscenic 807C párologtató most nagyjából 22 291 forintnak megfelelő áron szerezhető be, viszont a DuAR6LSv kupon alkalmazásával csökkenteni lehet ezen majdnem 4000 forinttal. További részletek és megrendelés erre a linkre kattintva!

Proscenic JL-330T szájzuhany

Ugye te sem szeretnél az ózdi helyi járat fogatlan réme lenni? A rendszeres fogmosás és a különböző kiegészítő termékek használata nagyon fontos, gondolunk itt a szájvízre, a fogselyemre, de ha igazán biztosra akarsz menni, akkor beszerzel egy szájzuhanyt. Egy ilyen készülékkel a szájüreg olyan részei is részesülhetnek a megfelelő higiéniában, amelyeket egyébként elég nehéz lenne megközelíteni, elérni. A szerkezet 360 fokban forgatható, 200 ml-es víztartálya van, 4-féle üzemmódban használható, beépített akkumulátorral rendelkezik, így működéséhez nem szükséges hálózati áramellátás. A kompakt méretnek köszönhetően utazásokra is simán magunkkal vihetjük. A Proscenic JL-330T szájzuhany most magyar valutára átszámítva kb. 10 130 forintos áron rendelhető, ám ahhoz, hogy ezt a kedvezményes vételárat igénybe vehessük, használni kell a vFgrehpI kupont. További részletek és megrendelés ezen a linken!

Xiaomi MI Home STYJ02YM robotporszívó

Most, hogy végre alaposan megtisztítottuk a szánkat, ideje kezdeni valamit a lakással is! A takarítás, porszívózás cseppet sem fárasztó és nehézkes, ha van egy szorgos segítőnk. A Xiaomi Mi Home robotporszívónak köszönhetően minimális megerőltetéssel tartható fenn a tisztaság, köszönhetően a szerkezet 2100 Pa szívóerejének, az intelligens lézerszenzoros térképezésnek, valamint annak, hogy a készülék nem csupán porszívózik, de képes feltörölni is. A masina irányításához bőven elegendő egy okostelefonos applikáció, amivel zónákat is be tudunk állítani. A gépezet képes átmenni a küszöbökön is, már amennyiben azok nem magasabbak 2 centiméternél. A robotporszívó nagyjából két órán át képes üzemelni egyetlen feltöltéssel, és mihelyt érzékeli, hogy az akkumulátor kapacitása lecsökkent, teljesen magától visszatér a töltőállomásra, majd később onnan folytatja a munkát, ahol abba kellett hagynia. A készüléket most egészen kedvező, nagyjából 104 037 forintnak megfelelő összegért vásárolhatjuk meg EU raktárról, ám ehhez használni kell a 7I7GW4ER kupont. A Xiaomi MI Home STYJ02YM részletes műszaki ismertetőjét és a megrendelés lehetőségeit erre a linkre kattintva találjátok meg!

Forrás: Geekmaxi

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid