Geekmaxi tavaszi akciók EU raktárról, több otthoni Xiaomi termék is olcsóbb lett

0

Geekmaxi webáruháza most tartja tavaszi akcióit, amelynek keretein belül számos termék kapott a szokottnál is kedvezőbb vételárat. A kínálatban több Xiaomi portéka is szerepel, ráadásul mindent európai raktárból küldenek, ami egyet jelent a gyors szállítással és a mentesüléssel az extra költségek alól. Lássuk a kínálatot!

Mondhatnánk azt is, hogy a háztartási eszközök, a különböző takarítógépek, robotporszívók kapták a főszerepet a Geekmaxi tavaszi vásárjában, ha nem lennének szép számmal elektromos járművek, fitnesz eszközök és más érdekességek is a választékban. Érdemes szétnézni, hátha megtetszik valami! Számos termék kapható most féláron, de vannak univerzálisan felhasználható kuponok is, amelyekkel tovább tudunk mérsékelni a rendelések végösszegén.

10EUROFF kuponnal a legfeljebb 50 százalékos kedvezménnyel hirdetett termékek árából lehet lefaragni további 10 eurót, a NEWGEEKMAXI kód segítségével pedig 3 százalékos kedvezményre tehettek szert, ez az oldal teljes kínálatára vonatkozik. Illetve 15 eurós kedvezmény üti a markotokat a BEG67K6F kód felhasználásával, utóbbi szintén érvényes az oldal összes termékére.

A Geekmaxi tavaszi akcióit az alábbi linken tekinthetitek meg:

Természetesen, mint mindig, most is vannak kiemelt ajánlatok, az alábbiakban ezek következnek.

Xiaomi Dreame TROUVER SOLO 10 vezeték nélküli porszívó, most mindössze 114,99 eurós, vagyis megközelítőleg 41 500 forintos áron a tUDCbXLj kupon felhasználásával.

Xiaomi Dreame TROUVER POWER 11 vezeték nélküli porszívó akciósan 139,99 euróért, tehát cirka 50 570 forintért, amennyiben használjuk a kLHzL6qe kódot.

Xiaomi Dreame TROUVER Finder robotporszívó 210,99 eurós, vagyis nagyjából 76 228 forintos áron a LjEq5rQ6 kupon felhasználását követően.

Még egyszer következzék a Geekmaxi tavaszi akcióinak linkje:

Fontos tudnivalók: A kupont (ha van) a rendelés során tudod beírni, csak utána csökken le a termék ára. Fizetni mindenképpen PayPallel ajánlott külföldi oldalakon, mert ez védi a vásárlót, vagyis Téged.

További hasznos linkek:

Forrás: Geekmaxi

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid