Gimbal válogatás: 3 bevált stabilizátor megfizethető áron

0

Három ismert és bevált gimbalt is leakcióztak a napokban, az egyik inkább kamerákhoz való, a másik kettőt pedig okostelefonokhoz ajánlják.

FeiyuTech Vimble 2

A FeiyuTech Vimble 2 egy nagy tudású gimbal főként okostelefonokhoz. A legnagyobb előnye a teleszkópos kivitel, aminek köszönhetően meg tudjuk hosszabbítan ia nyelet. Ez jól jöhet például szelfizésnél, de sok más esetben is. Az ára most akcióban 81,89 dollár, további részleteket ezen a linken találsz.

Zhiyun Smooth 4

A Zhiyun Smooth 4-et azt hiszem senkinek sem kell már bemutatni, aki minimálisan is jártas a gimbalok világában. Az egyik legbeváltabb, legjobb olcsó stabilizátorról van szó, ár/érték arányban egyszerűen verhetetlen. Ez is főként okostelefonokhoz ajánlott, és most 105 dollárba kerül ezen a linken.

FeiyuTech G6 Plus

A FeiyuTech G6 Plus már egy méretesebb gimbal, ami kamerákhoz is használható maximum 800 grammos tömegig. Minőségben és tudásban is a profi eszközök határát súrolja, és ehhez képest egyáltalán nem vészes a 201,9 dolláros ára. További részletek és rendelés ezen a linken.

Forrás: Tomtop

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid