Gionee Elife E7 16 Megapixeles kamerával

0

Manapság az egyre feltörekvő, kissé ismeretlenül csengő kínai mobiltelefon gyártó cégek esetenként komolyan meg is szorongathatják az „A” kategóriás készülékgyártókat (LG, Samsung, Sony, HTC stb…), mind egyedi szoftveres újítások, dizájn, mind pedig az árazás terén, persze utóbbi a jellemző inkább. Azonban a Gionee meglehetősen szerénytelenül nyilatkozott, amikor is azt állította, hogy az Elife E7 nevet viselő telefonjuk lesz a piacon kapható legjobb kamerával rendelkező Androidos alapú okostelefon. Bár merész feltételezés, de ez egyben azt is jelentheti, hogy talán képes lesz a Windows Phone alapú Nokia Lumia 1020-at megszorongatni, amiről tudvalévő, hogy jelenleg a mobilkamerás fronton messzemenőleg a legjobb teljesítményt nyújtja 41 megapixeles és 6 lencsetagos optikájával. De várjuk ki a végét!

Gionee-ELIFE-E7(3)

Az Elife E7 5,5 hüvelykes 1920 x 1080 képpontos JDI megjelenítővel van szerelve, a JDI-ről érdemes tudni, hogy extrémen magas fényerőt tud produkálni anélkül, hogy csökkentené az akkuidőt. A pixelsűrűség 401 ppi és Gorilla Glass 3 védelmezi a megjelenítőt.

Gionee-ELIFE-E7(2)

A készüléknek burkolata alatt egy Snapdragon 800-as lapka teszi a dolgát, amely 4 darab 2,2 Ghz Krait magot jelent, a 4G LTE képes variáns 2,5 Ghz-en pörög. Emellé társul még 2 Gb RAM és 16 Gb háttértár, illetve van 3 Gb-os kiadás is, amely mellé 32 Gb-nyi szabadon felhasználható tárterület párosul.

A hátlapi kamera, mint azt már a címben is írtuk 16 megapixeles, amely a gyártó Largan M8 megoldásán alapul, részletes, éles képet ígér. Azonban az előlapon sem spóroltak a megapixelekkel a Gionee emberei, ugyanis 8 mp-re emelték, amely érték szintén nem mondható gyakorinak a „front-face” kamerák körében. A készülékről készült képeken látható, hogy az alján két hangszóró kialakítása is látható, azt egyelőre még nem lehet tudni, hogy ez sztereo-e vagy csak esztétikai szerepet tölt be, bár szintén jó pont lenne az előbbi, viszont jó eséllyel ezt a feature-t kihangsúlyozta volna a gyártó.

Adatkapcsolat terén hozza, ami elvárható manapság egy okostelefontól: Wifi, Bluetooth 4.0, 4G stb…

Gionee-ELIFE-E7-colors

Android 4.2.2-vel érkezik a boltok polcaira, viszont a Gionee egyedi Amigo 2.0-ás UI-jával, meglehetősen átszabták a felhasználói felületet, az látszik a képeken, hogy a MIUI-ra erősen hajaz. A készülék hét színben lesz kapható a 16 Gb-os verzió 2699 jüan os azaz cirka 100 ezer forintos áron, míg a 32 GB-os modell 3199 jüan-os áron kerül forgalomba, azaz kb. 115 ezer forintos áron. 2014 első negyedévében várhatjuk a Kínán kívüli debütálást.

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

NapiDroid