Gondok a Vodafone hálózatával, sok helyen nem lehet telefonálni (frissítve)

0

Az elmúlt néhány órában megszaporodtak a panaszok a Vodafone hálózatával kapcsolatban, az ország több településén is problémák akadtak a telefonálással. Frissítés: elhárították a problémát, a cég közleménye a cikk végén olvasható. 

Számos felhasználó jelezte, hogy nem tud hívásokat fogadni és indítani. A probléma a Vodafone hálózatával lehet, de egyelőre nem tudni pontosan, hogy mi okozza.

A Vodafone még nem reagált a hírre, de remélhetőleg hamarosan javítják a hibát. Amint kiderül valami, frissíteni fogjuk a cikket.

Te is tapasztaltál mostanában problémákat a telefonálással?

Frissítés: a Vodafone elhárította a hibát, az alábbiakat írja a vállalat a közleményében.

A Vodafone Sajtóosztályán elmondták, hogy hétfőn délelőtt az ország keleti és déli részén az ügyfelek egy része technikai probléma miatt fennakadásokat tapasztalhatott a 2G és 3G szolgálatások működésében.

A szolgáltató szakemberei 1 óra 15 perc alatt elhárították a problémát, a Vodafone az érintett ügyfelek elnézését kéri a kellemetlenség miatt.

Néhány ügyfél továbbra is tapasztalhat 3G mobilinternet kapcsán fennakadásokat, nekik a szolgáltató azt javasolja, hogy a készülék repülőgép üzemmódjának be-kikapcsolásával, vagy a készülék újraindításával csatlakozzanak újra a hálózatra.

NaoiDroid.hu

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid