GPS-es sportóra okos funkciókkal

1

Most egy érdekes okosórát szeretnénk bemutatni nektek, amely leginkább az aktív életet élők számára lehet ideális, például túrázáshoz, futáshoz vagy kerékpározáshoz, de hagyományos óraként is megállja a helyét.

Az órának konkrét márkája nincs, egyszerűen csak “GPS Outdoor Digital Running Smart Sports Watch” néven fut, viszont egy nagyon korrekt kütyünek tűnik. A háza fémből készült, és por-, illetve cseppálló az IP66-os tanúsítvány szerint, a megjelenítésért pedig egy levágott kör alakú monokróm LCD kijelző felel, ami folyamatos működésre képes kis fogyasztás mellett.

Az óra nem csak a lépéseket és az elégetett kalóriákat számolja, hanem folyamatosan méri a pulzust sportolás közben, van benne GPS-vevő, és különféle egyéb szenzorok, például hőmérő vagy nyomásérzékelő. Így nem csak a megtett távolságot, hanem a magasságot is ki tudja jelezni az óra.

Alapvetően 4 beépített sportolási mód van rajta (séta, futás, hegymászás, kerékpár), ha valamelyiket elindítjuk, akkor folyamatosan jelzi a kütyü az ezzel kapcsolatos adatokat.

Az óra önállóan is használható, okostelefon nélkül, de természetesen van hozzá app Androidra és iOS-re is, így mobilon még több dolog visszanézhető, és az értesítéseknél is jelez az eszköz. Az üzeneteket viszont nem írja ki.

A 380 mAh-s beépített akkumulátor elvileg 7 nap aktív használatot és 18 nap készenléti időt bír, GPS-szel viszont csak 10 órás üzemidőre számíthatunk egy töltéssel.

Az sportóra a Tomtop jóvoltából most akcióban nettó 59.99 dolláros áron szerezhető be. További részletek és vásárlás az alábbi linken:

Forrás: Tomtop

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid