GPS-szel érkezett a Xiaomi Mi Band 7 Pro

0

A 12S mobilok mellett a Xiaomi bemutatott egy új okoskarkötőt is Mi Band 7 Pro néven. A kütyü a korábbi Mi Band modellekhez képest teljesen új dizájnt hozott, és GPS-vevővel is ellátták, így mindenképpen érdemes lehet a figyelemre.

A Xiaomi szakított a korábbi kapszula formával a Mi Band 7 Pro esetében, a készülék ugyanis egy szögletesebb kialakítást kapott, ami leginkább a Redmi Smart Band Pro-ra emlékeztet. Az újdonság azonban prémiumabb anyaghasználattal és megnövelt méretű kijelzővel bír.

Az AMOLED panel ezúttal 1,64 colos, a felbontása pedig 280 x 456 képpont, tehát jóval szélesebb a kijelző, mint a normál Mi Band 7 esetében.

Az Always On Display funkció ezúttal sem maradt ki, és több, mint 180 féle óralap tölthető le a kütyüre. Szintén újdonság a fényérzékelő szenzor, ami lehetővé teszi az automata fényerőállítást.

A másik nagy újítás a beépített GPS vevő, ami számos technológiát támogat (GPS, GLONASS, Galileo, Beidou és QZSS)

Természetesen kapunk egész napos pulzusmérést és véroxigénszint mérést, és a túl alacsony SpO2 értéknél jelez is a kütyü. A fejlett alvásfigyelés is elérhető, a Mi Band 7 Pro érzékelni tudja a könnyű és a mély alvási fázisokat, valamint a REM fázist is.

Sport módokból 117 érhető el, ezek közül csak a futásból 10 fajta van. Említést érdemel még az 5ATM vízállóság, valamint a 235 mAh-s akkumulátor, ami normál használattal 12 napos működési időt biztosít, intenzívebb használat mellett pedig 6 napra lehet számítani. NFC alapból van a kütyüben, nincs is más verzió (de a kínai modellel nem fog működni a mobilfizetés Magyarországon).

A Xiaomi Mi Band 7 Pro hivatalos ára 400 jüan lesz Kínában, ami átszámolva 23 ezer Ft. Nemzetközi megjelenésről egyelőre sajnos nem esett szó.

Forrás: Xiaomi

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid