Kiárusítják a H96 Max+ TV-okosítókat

0

Mi a teendő abban az esetben, ha van egy olyan televízió a háznál, aminek még mindig szép a képe, netán még a hangja is jó, de funkciók terén már nem annyira brillírozik? Ebben az esetben kerülnek képbe a különböző TV-boxok, amik lényegében apró számítógépek egy Android okostelefon erejével és felszereltségével, melyek képesek extra opciókat adni a jelenlegi médiafogyasztási lehetőségeinkhez. Ezek közül az egyik újabb típus a H96 Max+, ami most meglepően kedvező áron rendelhető, akár már 10 ezer Ft alatt.

A készülék kapható többféle kiszerelésben, különbséget csak a beépített RAM, illetve belső tárhely kapacitása jelent, egyéb tulajdonságok terén teljesen megegyezik az összes változat. A H96 Max+ belsejében egy RockChip processzor dolgozik, egészen pontosan egy négymagos megoldás (RK3328), ami tökéletesen elegendő teljesítményt képes produkálni ahhoz, hogy a TV-box boldogulni tudjon a nagy felbontású, 4K médiatartalmakkal, sőt, akár játszani is lehet ezzel a készülékkel.

A chip mellé szerelt Mali-450 GPU bár messze nem a legjobb grafikus vezérlő a mobilos világban, azért bőven alkalmas a kevésbé nagy igényeket támasztó játékok röccenésmentes futtatására. A belső tárhely lehet akár 64 GB-os is, ami azt jelenti, hogy a helyi tárolású fájlok lejátszásával sem lesz gond.

A jól használható hardver mellé illik tisztességes szoftveres környezetet is kiépíteni, erről az Android 9.0 Pie rendszer kifejezetten televíziókra szabott változata gondoskodik, ami szinte végtelen számú alkalmazás futtatására teszi alkalmassá a készüléket.

Csatlakozókat és kapcsolódási lehetőségeket illetően is jól áll a H96 Max+, hiszen az Ethernet, valamint USB portok mellett többek között micro SD kártyaolvasó is megtalálható a repertoárban. A vezető nélküli opciókat kétcsatornás WiFi, valamint negyedik generációs Bluetooth modem gyarapítja.

Most pedig jöjjenek az árak, illetve a különböző kiszerelések!

Ha tényleg csak filmeket akarsz nézni, arra bőven elegendő lesz a  2 GB RAM-mal és 16 GB belső tárhellyel ellátott változat, aminek a H96MAXP16 kuponnal most 23,99 dollárra csökken az ára, így a legolcsóbb szállítással olyan 9.500 Ft lesz a végösszeg, és ez vámhatár alatt van. További részletekért kattints erre a linkre!

Ha netán jól jönne kétszer ennyi operatív memória, valamint a dupla ekkora tárhely, akkor neked a második kiszerelés kell, hiszen az 4 GB RAM-ot és 32 GB belső tárhelyet kínál a H96MAXP32 kupon felhasználása után mindössze 29,99 dolláros áron. A legolcsóbb szállítással ez olyan 11.500 Ft lesz, és ez még mindig vámhatár alatt van. Kattints ide ha ez a változat jobban érdekel!

A legnagyobb kiszerelés pedig 4 GB RAM-mal és 64 GB háttértárral érkezik, ami a H96MAXP64 kupon felhasználása után 32,99 dollárba kerül szállítás nélkül, szállítással pedig olyan 12.500 Ft körül jön ki a csomag (jó eséllyel ezt sem fogják még vámolni). További infók és megrendelés ezen a linken!

Forrás: GearVita

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid