Hajlított OLED kijelzős Google-mobil jöhet

0

A Google már javában dolgozik a Pixel 2-n, amiről még kevés konkrét információnk van, most viszont egyéb érdekes hírek láttak napvilágot.

Dél-Koreai jelentések szerint a Google felajánlotta, hogy befektet az LG kijelzőket gyártó leányvállalatába, az LG Display-be. Durván 880 millió dollárnak megfelelő összegről esett szó (~258 milliárd Ft), és ha az LG elfogadja a megállapodást, akkor ők gyárthatják a Pixel telefonok kijelzőit a jövőben. A Pixel és Pixel XL AMOLED paneljeit egyébként a Samsung szállította, de a Google más partner után nézett.

LG-G-flex-2

A jelentésben arról is szó esett, hogy a Google flexibilis OLED kijelzőket rendelhet az LG-től, amik egy hajlított képernyős okostelefonhoz kellenek. Valószínűleg a keresőóriás egy a Samsung mobiljaihoz hasonló megoldást választ, azaz két oldalt lesz ívelt az újdonság megjelenítője.

A Pixel 2 durván fél év múlva kerülhet piacra, és ez még valószínűleg egy hagyományos, lapos kijelzőt kap, a hajlított megjelenítő pedig egy későbbi Google-mobilba kerülhet majd beépítésre.

via PhoneArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Szakos Péter

Informatikus, online marketinges, újságíró, blogger és a Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid