Hamarosan bemutatják a 120 Hz-es kijelzővel szerelt Poco X2-t

0

A Xiaomitól nemrég különvált Poco végre hivatalosan is bejelentette, hogy érkezik egy új készülékük, a Poco X2, és nem csak a bemutató dátuma, hanem néhány fontos jellemző is kiderült.

Az újdonság tehát nem a Poco F2 nevet kapja, hanem Poco X2-ként kerül forgalomba Indiában (Európába pedig Pocophone X2 néven juthat el). A készülék február 4-én, vagyis jövő hét kedden kerül leleplezésre, ám már most elárult pár tudnivalót a vállalat. Egyébként lehetséges, hogy lesz később F2 is, az X2 pedig egy teljesen másik modell.

A Poco X2 hátlapján egy új 64 MP-es Sony IMX686 szenzort találunk majd, a meghajtásról pedig egy Qualcomm processzor gondoskodik (talán a 865), és a komolyabb játékos igényekre is felkészítik a mobilt, ugyanis folyadékhűtés kerül bele. A kijelző szintén a gamer telefonokat fogja idézni, hiszen megkapja a 120 Hz-es képfrissítési rátát.

Árat egyelőre sajnos nem tudunk, és a további jellemzők sem ismertek, de az már most biztosra vehető, hogy ár/érték arányban nem sok ellenfele lesz a mobilnak, akárcsak 2018-ban a Pocophone F1-nek.

Forrás: Poco

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Szakos Péter

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid